Hoe Wordt Je Een Spirituele Meester?

Hoe Wordt Je Een Spirituele Meester?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 2 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn volledig tevreden over jullie vooruitgang daar op Aarde, en wij zijn niet de enigen die dit perspectief aanhangen.

Degenen onder ons die de mensheid in het meest positieve licht zien, komen samen en bespreken jullie sterke punten, de manieren waarop jullie je uitdagingen en obstakels hebben overwonnen, en we bespreken ook alle verschillende manieren waarop we jullie nog van dienst kunnen zijn.

We ervaren dat jullie vele succesvolle campagnes hebben geleid die jullie naar heel specifieke ervaringen hebben geleid, en we zien jullie iedere keer weer spiritueel groeien, of jullie dat nu doen of niet. Wij houden die ruimte voor jullie, en wij weten dat jullie dat ook voor elkaar kunnen doen.

Wij weten dat jullie elkaars leven perfect kunnen zien ontvouwen, omdat jullie spiritueel wakker zijn en weten dat jullie getuige zijn van meer dan alleen een persoon.

Jullie richten je aandacht op een ziel, een bewustzijn dat besloot een bepaald soort ervaring op te doen, een ervaring die niet altijd overeenkomt met wat jullie voor die persoon wilden. Misschien zag je iemand opgroeien en had je al die hoop en dromen voor hem, en toen ging hij zijn eigen leven leiden, zijn eigen ding doen, en het kwam helemaal niet overeen met wat je had gehoopt dat zijn leven zou zijn.

Je mag dat loslaten, en niet alleen vrede sluiten met de persoon waar hij nu is, maar ook alle mogelijkheden zien die nu voor hem liggen.

En die mogelijkheden omvatten enorme hoeveelheden spirituele groei en evolutie.

Jullie hebben de capaciteit om dit te doen omdat wij de capaciteit hebben om dit te doen, en omdat jullie je van tijd tot tijd met ons verbinden, sommigen van jullie meer dan anderen, weten wij dat jullie diezelfde trilling in jezelf kunnen vinden. Het is een vibratie die van een hogere frequentie is dan alleen maar hopen op het beste, en het is zeker van een hogere frequentie dan proberen uit te vinden hoe de persoon weer op het spoor komt dat je hem voor ogen had.

En natuurlijk omvat dit inbeelden ook je eigen levenservaring. Op jonge leeftijd vertel je jezelf wat je wilt worden als je opgroeit, en als je ouder wordt, heb je bepaalde doelen voor jezelf als iemand die een carrière heeft, of als ouder, of als iemand die gewoon anderen helpt.

En wanneer je leven niet gaat in de richting die je je had voorgesteld, is dat het moment om nieuwsgieriger te worden naar je schepping. Dat is het moment waarop je het wilt zien als perfect zoals het is, zelfs als niemand anders in je directe omgeving het zo ziet.

Jullie moeten begrijpen dat jullie krachtige scheppers zijn en dat jullie creëren op vele verschillende niveaus van je wezen. Wanneer iets niet volgens plan verloopt, moet je erkennen dat er een beter plan is, en je dient de drang te weerstaan om jezelf te veroordelen omdat je niet laat gebeuren wat je dacht dat het beste scenario voor jezelf was.

Vertrouw erop dat je altijd in het beste geval leeft. Haal het meeste uit wat je hebt en uit de kansen die op je pad komen, en ontspan je over de rest.

Ontspan en laat los, geef je over en ga met de stroom mee. Dit zijn begrippen waar je voortdurend over hoort, maar als het om je eigen leven gaat, denk je vaak dat je harder moet werken, of harder moet proberen, of harder moet visualiseren.

Maar je mag het loslaten en vertrouwen, en weten dat het betere altijd komt, omdat je het creëert als een aspect van Bronenergie, en je zou jezelf nooit een van je creaties ontzeggen.

Soms komen deze creaties niet op de tijd die je zou willen, en dat betekent alleen maar dat je je nog meer mag ontspannen, je mag openstellen, accepteren en je mag concentreren op de versie van jezelf die je het liefst wilt zijn in die levensomstandigheden, en dat is de manier om een leven van spiritueel meesterschap te leiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org