Hoe Lang Het Duurt Voor De Niet Ontwaakten Om Te Ontwaken

Hoe Lang Het Duurt Voor De Niet Ontwaakten Om Te Ontwaken

Gechanneld door: Daniel Scranton – 10 Juni 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zo ontzettend blij met de vooruitgang die de mensheid al in de maand juni heeft geboekt, en we kijken er zo naar uit om te zien wat jullie zullen doen als jullie voorwaarts gaan vanuit deze zeer belangrijke periode in jullie geschiedenis. Wij weten dat iedereen daar zijn uiterste best doet onder de omstandigheden, en wij weten ook dat het voor sommigen niet gemakkelijk is geweest om zich los te maken van de conditionering en programmering die zij hebben ervaren, die bovenop de problemen komt waar hun genetische lijn mee te maken heeft. Nu wijzen wij erop dat daar veel te overwinnen valt omdat wij willen dat jullie begrijpen dat het kan lijken alsof het niet zo goed gaat daar op Aarde, terwijl jullie tegelijkertijd exponentieel kunnen groeien.

Het is niet het één of het ander. Beide gebeuren tegelijkertijd, omdat iedereen zich in een ander stadium van zijn evolutie bevindt. En degenen onder jullie die dit al een tijdje doen, weten dat veel van het echt belangrijke werk dat jullie doen een enorme hoeveelheid tijd vergt. Naarmate de energieën de dingen daar op Aarde blijven versnellen, zal het natuurlijk steeds minder tijd kosten om de resultaten te behalen die jullie voor jezelf willen en die iedereen voor zichzelf wil als ze ontwaken. En dus kunnen jullie daar naar uitkijken.

Jullie hoeven er niet van uit te gaan dat iedereen die nu slaapt nog tientallen jaren verwijderd is van de plaats waar jullie nu zijn, want alles is aan het veranderen, en het is aan het veranderen ten goede. Alles gaat sneller, en dat is goed, want jullie hebben nog veel te doen op Aarde, en jullie krijgen veel hulp. De mensheid breidt zich nu ook uit. Jullie bevolking groeit, en groeit, en groeit, en dat betekent dat er altijd meer hulp op weg is naar het fysieke. Meer zielen vestigen hun aandacht op de Aarde dan ooit tevoren, en dat is een heel goede zaak. Jullie hebben deze kans om enorme stappen voorwaarts te maken, veel sneller dan jullie ooit eerder hebben gedaan, vanwege al deze factoren, en jullie hebben nu de kans om op de golf van de juni-energieën mee te gaan en je door hen naar het volgende niveau van je bewustzijn te laten dragen.

Onthoud dat jullie altijd in een opwaartse spiraal zitten en dat jullie steeds meer mensen met je meenemen vanwege jullie bereidheid om het voorbeeld te geven, om aan jezelf te werken en om meer liefde en vreugde te verspreiden. Wat zo belangrijk is voor jullie allemaal die wakker zijn om te onthouden, is dat wanneer iemand ver achter je ligt op je reis, hij of zij mededogen en vergeving nodig heeft voor zijn of haar misstappen. Er is op dit moment geen ruimte voor oordeel en veroordeling, niet wanneer jullie in zo’n korte tijd zoveel doen.

Als ontwaakte wezens begrijpen jullie ook dat als iets niet goed voelt, het ook niet goed voor jullie is. En dus, als jullie meer aandacht besteden aan de emotionele reactie die jullie in jullie lichamen krijgen, kunnen jullie jezelf altijd naar de best mogelijke tijdlijn sturen, en kunnen jullie de oude driedimensionale manieren loslaten en het rijk van de vijfde dimensie omhelzen. Dat is waar jullie nu zijn om je voor open te stellen, en jullie kunnen troost vinden in de wetenschap dat jullie nog nooit zo dichtbij zijn geweest als nu op dit moment.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org