Hoe Kun Je Veilig Hogere-Frequentie-Energieën Channelen

Hoe Kun Je Veilig Hogere-Frequentie-Energieën Channelen

Gechanneld door: Daniel Scranton 28 januari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij vullen ons met energieën van hogere frequenties uit de tiende, elfde, twaalfde en zelfs dertiende dimensie, zodat wij kunnen voelen waar wij naar toe gaan en zodat wij meer energie hebben om met jullie allen te delen.

Wanneer je je zit af te vragen wat je met je leven zou moeten doen, en je kunt geen enkele actie bedenken die je dwingend of interessant genoeg lijkt om er aan deel te nemen, raden we je aan om je gewoon voor te nemen om je te openen en te vullen met energieën met een hogere frequentie uit de hogere dimensies.

Je kunt het niet fout doen als je dat doet; je kunt het niet fout doen.

Veel mensen zijn bang dat als zij zich openstellen, zij zich openstellen voor aanvallen en zich openstellen voor lagere trillingsenergieën en entiteiten. En dus adviseren we je om deze praktijk altijd vanuit een reeds goed voelende plaats te beoefenen.

Met andere woorden, doe wat je moet doen om jezelf in een hogere trilling te brengen. Het maakt niet uit wat het is, maar je weet wat een glimlach op je gezicht tovert, een sprongetje in je pas, wat je hart een beetje sneller doet kloppen.

Misschien is het kijken naar video’s van spelende kittens, of een bad nemen, of naar de wolken in de lucht kijken en ze aanstaren terwijl ze over de uitgestrektheid bewegen. Misschien is het luisteren naar muziek, meezingen met die muziek, dansen, spelen met je hond, of je kat aaien.

Er is altijd wel iets wat je kunt doen om je vibratie te verhogen en dan draag je vanaf die plek een hoger vibratiepantser.

Je hoeft je geen zorgen te maken over wezens of energieën die je komen halen, want dat kunnen ze niet. Zij moeten bestaan in hun lagere-trillingstoestand, en jij in je hogere-trillingstoestand bent buiten bereik.

En jij in je hogere trillingsstaat hebt meer kans om dan te ontvangen van hoger-dimensionale bestaanslagen en wezens en collectieven die in die hogere dimensies bestaan.

Dus zie je, er is niets te vrezen als je de instrumenten die je hebt gekregen op de juiste manier gebruikt.

Dat is wat wij voorstellen, omdat wij weten dat zo velen van jullie zich willen verankeren in energieën met een hogere frequentie voor de rest van de mensheid. Jullie willen het doen voor Moeder Aarde, en jullie willen het doen om toegang te krijgen tot meer van de begeleiding die jullie verlangen.

Sommigen van jullie willen het om jezelf en anderen te genezen. Je kunt deze oefening ook gewoon doen omdat je je goed wilt voelen, omdat je je beter wilt voelen dan voordat je ermee begon.

Dat zijn goede redenen, en je weet dat als je je beter voelt, je die beter voelende energie verspreidt.

Alles wat je doet kan een daad van dienstbaarheid zijn als het doordrenkt is met energie van een hogere frequentie. We raden je aan er op uit te gaan en te zien waar het je brengt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org