“Hoe je jezelf kunt beschermen tegen 5G”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Hoe je jezelf kunt beschermen tegen 5G”

Gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.Jullie leven in een wereld die je steeds meer redenen geeft om je vibratie hoog te houden. Als je je vibratie hoog kunt houden, dan zullen alle gifstoffen een zeer beperkt effect op je hebben. We hebben het over de luchtvervuiling, de watervervuiling, de voedselvervuiling en ook de EMF-vervuiling die jullie momenteel op aarde doormaken. Het wordt steeds belangrijker dat jullie lichamelijk en geestelijk, maar ook emotioneel voor jezelf zorgen, vanwege de steeds grotere hoeveelheid schadelijke en giftige elementen die er om je heen zijn.

We merken ook dat jullie zelfs minder zuurstof in de lucht hebben, veel minder dan ooit. En dus wordt het belangrijker voor jullie om bewust te ademen, om meer lucht in te ademen en de natuur in te gaan, wat altijd goed voor je is. Het is belangrijker geworden voor je gezondheid en welzijn om puur voedsel te eten, zuiver water te drinken en alles te doen wat je kunt om je energieveld in stand te houden. Zoals sommigen van jullie weten wordt deze nieuwe technologie, 5G genaamd, uitgerold. Velen van jullie maken zich hier zorgen over, vanwege de onderzoeken die de schadelijke effecten van blootstelling aan die specifieke EMF hebben aangetoond.

Dus wat moeten jullie doen? Er zijn bepaalde acties die jullie op fysiek niveau kunnen ondernemen, zoals orgoniet kopen, je muren bekleden met lood, het land in gaan, waar er minder van deze zenders zijn. En natuurlijk kun je je wifi en je mobiele telefoon uitschakelen als je ze niet gebruikt, en je kunt ze ook minder gebruiken. Naast alle stappen die we zojuist hebben geschetst, moet je ook een manier vinden om je vibratie hoog te houden. Je moet niet alleen fysiek voor jezelf zorgen, maar ook je emoties verwerken, vooral de emoties die naar boven komen wanneer je eraan denkt dat deze gigantische bedrijven mensen schade zullen berokkenen

Er wordt zelfs gezegd dat dit niveau van technologie kan worden gebruikt voor mind control, en ook daar moet je je emoties over verwerken. Je kunt niet zomaar de macht bestrijden. Ten eerste moet je erkennen wat het met je doet, wat je eraan kunt doen, en dan, door je vibratie te verhogen, maak je jezelf minder vatbaar voor de technologieën die verder zullen worden uitgerold naar de mensheid. Het is een goed moment om die belangrijke beslissing te nemen over wie je wilt zijn. Wil je gemindcontroled worden, of wil je openhartig zijn, gegrond en verbonden met Moeder Aarde en Moeder Natuur? Dit zijn de keuzes die voor je liggen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.

Vertaling: Marieke