Hoe Je Je Weg Vindt Om Velen Van Dienst Te Zijn

Hoe Je Je Weg Vindt Om Velen Van Dienst Te Zijn

Gechanneld door: Daniel Scranton – 27 februari 2023


“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben een geweldige tijd hier in de negende dimensie omdat we jullie in de fysieke rijken kunnen helpen.

We genieten er zo van om dienstbaar te zijn, omdat dienstbaarheid ons meer op één lijn brengt met ons ware zelf. Wij kennen onszelf meer als Bron Energie wezens wanneer wij erkennen dat jullie ons zijn en wij jullie.

Natuurlijk, als je jezelf op straat zag liggen met een gebroken enkel, zou je jezelf helpen naar de kant van de weg te gaan, jezelf in veiligheid te brengen. En jullie hebben veel verschillende soorten manieren waarop mensen nu hulp nodig hebben op Aarde.

En als je je afstemt op de energieën van dienstbaarheid, stem je je af op ons allen in de hogere rijken die er alleen op uit zijn onze medereizigers te helpen.

We zijn allemaal op weg naar de Bron, en soms verdwalen we onderweg. Als iemand verdwaald is, veroordeel je hem niet omdat hij verdwaald is. Je ziet ze niet als een verloren zaak; je weet dat als je de hulp hebt die ze nodig hebben om weer op het goede spoor te komen, je die aan hen wilt geven.

Jullie zijn van nature zeer behulpzame wezens; het maakt deel uit van je reis om te helpen, niet omdat je jezelf moet bewijzen als dienstbaar aan anderen, maar omdat je in het helpen van een ander erkent dat er geen ander is.

We zijn in feite allemaal één; dat is wie we werkelijk zijn, en afscheiding, hiërarchieën, dimensies, dat zijn allemaal illusies om onszelf de mogelijkheden te geven die we wilden om onszelf op verschillende manieren te leren kennen.

En dus vervul je je missie daar op Aarde wanneer je ernaar streeft jezelf te kennen, en dan ontdek je dat je alles bent en dat je iedereen bent. En met dat weten wil je werkelijk alle anderen helpen.

Nu worstelen velen van jullie met de vraag hoe je veel, of tenminste meer, mensen op Aarde van dienst kunt zijn. Jullie hebben zoveel manieren om dienstbaar te zijn, en je kunt je talenten, je unieke vermogens, je laten vertellen op welke verschillende manieren je bedoeld bent om dienstbaar te zijn.

Als je ergens goed in bent, gebruik dat dan om een ander te helpen. Zij zullen waarschijnlijk goed zijn in iets wat jij nog niet eens onder de knie hebt, en zij zullen je daarmee willen helpen. En je zult hechter worden met die persoon doordat jullie elkaar helpen.

Met andere woorden, je zult dichter bij de waarheid komen van wie we allemaal werkelijk zijn als Bron, omdat je samen zult komen. Jullie zullen meer als één opereren dan als twee afzonderlijke eenheden.

Daarom opereren we in de hogere sferen, in het niet-fysieke, allemaal als raden en collectieven. We weten wie we werkelijk zijn, en we willen dat meer ervaren.

Je ervaart nog steeds dat je geïndividualiseerd bent, terwijl je tegelijkertijd weet dat we allemaal één zijn, en is dat niet het beste van twee werelden?

Is dat geen heerlijke ervaring?

En is dat niet iets waar je je hoed aan kunt hangen, een reden om de Aarde niet te zien als een val, als een gevangenisplaneet?

Geloof ons als we zeggen dat je ervoor koos om daar te zijn, en je wist dat je vele, vele anderen zou helpen door gewoon geboren te worden.

Dus wees wie je bent, en leun in je krachten, en je zult anderen van dienst zijn; dat beloven we je.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met je in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org