“Het tijdperk van volledig buitenaards contact” 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
“Het tijdperk van volledig buitenaards contact” 
Gechanneld door Daniel Scranton – 9 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn ervan overtuigd dat je klaar bent voor meer contact met buitenaardse wezens. Als we dat zo zeggen, willen we wel volkomen duidelijk zijn dat we het hebben over degenen onder jullie die wakker zijn. Jij bent klaar voor meer buitenaards contact, ook al is de overgrote meerderheid van de mensen dat niet. Je mag ervaringen hebben die andere mensen om de een of andere reden niet hebben. Je hoeft niet te wachten tot iedereen klaar is om op een ruimteschip te gaan, buitenaardsen te ontmoeten en met hen door de melkweg te reizen. De melkweg is aan jou om te verkennen, en het is aan jou om jouw realiteit te creëren en je er op af te stemmen.

Niemand anders doet dat voor je. Niemand anders kan beslissen wat je wel en niet ervaart. Dat is jouw domein. We willen jullie aanmoedigen om de grote dromers te zijn die jullie werkelijk zijn. Wees de scheppers waarvoor jullie zijn geboren, en wees degenen die de mensheid op aarde naar het tijdperk van volledig buitenaards contact leiden.

Je kunt op zoveel manieren baanbrekend zijn. Je kunt je losmaken van slavernij. Je kunt je vrijmaken van de angst voor je sterfelijkheid, en je kunt je losmaken van de beperkingen die je op je nam als driedimensionale mensen. Dit is nu niet het moment om te wachten tot er iets buiten je gebeurt, niet nu je de mogelijkheid hebt gekregen om buiten elke soort blauwdruk, elk soort contract dat je ooit hebt gehad, te creëren.

Je bent wakker en bewust en je bent in staat om voorbij de beperkingen van de derde en vierde dimensie te gaan, omdat de mensheid meer vijfdimensionale energie op aarde nodig heeft, en jij bent degene om dit te verankeren Als jij het niet bent, wie dan wel? Dat willen we weten.

Als je eenmaal wakker bent, kun je nooit meer terug. Je kunt niet achteruitgaan. Je kunt de tandpasta niet terug in de tube duwen. Jullie moeten degenen zijn die de expansie en ascensie van de mensheid leiden met jullie bereidheid om dat te onderzoeken waarvan de meeste mensen heel erg zouden schrikken. Dit is hoe je grote veranderingen in je wereld bewerkstelligt; het is niet door te wachten tot er iets gebeurt. Het gaat er niet om te geloven in de waarheid van iemand anders over wat er achter de schermen van de realiteit gebeurt.

Grote veranderingen beginnen bij jou, de grote zielen in die ietwat dichte en fragiele menselijke lichamen, omdat je klaar bent om te leiden. Jij bent klaar om de mensheid mee te nemen naar het tijdperk van volledig buitenaards contact, en wij zijn hier om je te helpen. En we zijn niet de enigen. Er zijn veel andere wezens en collectieven die je willen begeleiden in dit meest vruchtbare tijdperk van de menselijke geschiedenis.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke