Het Pad van Gemak naar de Vijfde Dimensie

Het Pad van Gemak naar de Vijfde Dimensie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 December 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

We zijn zo tevreden met de vooruitgang die we jullie op dit moment op Aarde zien maken. Wij weten dat degenen onder jullie die wakker zijn keuzes maken in hun leven die jullie dichter bij de Bron brengen, dichter bij je ware zelf, bij je ziel. Wij weten dit omdat wij observeren en omdat jullie ons de hand reiken, zowel in de slaaptoestand als in de waaktoestand. We weten wat jullie prioriteiten zijn, en we zien dat jullie die steeds hogere bewustzijnsstaten bereiken door jullie doelbewuste intentie om op te stijgen.

Ascensie gaat niet alleen over naar een betere plaats gaan waar alles gemakkelijker is voor jullie allemaal. Ascensie betekent dat jullie de betere versie van jezelf worden, degene die meer is afgestemd op jullie ware aard als onvoorwaardelijke liefde. En wij zien dat jullie elke dag meer en meer de keuzes maken die jullie op deze realiteit afstemmen, en daar is een heel goede reden voor. De energieën om jullie heen en die in jullie moedigen jullie aan om dat te doen, en jullie voelen je slechter als je dat niet doet. De gevolgen van je keuzes zijn erger wanneer je kiest voor iets anders dan het worden van wie je werkelijk bent.

Degenen onder jullie die wakker zijn, zijn gevoeliger geboren, empathischer, emotioneler, en je wist dat je genoeg zou geven om hoe je je voelt om er iets aan te doen als je je niet goed voelde. En dat is waar je nu bent; je doet er iets aan. Jullie verschuiven niet alleen naar een andere dimensie, maar ook de manier waarop jullie jezelf, anderen, de Aarde, de Bron en elke realiteit die jullie tegenkomen zien. Dit zijn de verschuivingen die jullie op één lijn brengen met het pad van gemak naar de vijfde dimensie. Dat is het pad dat jullie allemaal willen nemen, en omdat je zo veel scherper kunt voelen wanneer je die keuze niet maakt, zien we dat jullie vaker de keuze maken om je af te stemmen op wie en wat je werkelijk bent.

Nu vraag je je misschien af hoe dat de anderen op Aarde beïnvloedt. Wanneer je die keuzes maakt die voor jou beter voelen, is het grote resultaat daarvan dat je een beter leven leidt. En als je een beter leven leidt, willen anderen weten wat jouw geheim is, en willen ze in jouw voetsporen treden. Anderen willen weten wat jij weet, en ze zullen je vragen, en jij zult het hun vertellen, en misschien zakt het de eerste keer niet in. Misschien kijken ze je eerst met twijfel in de ogen aan. Maar uiteindelijk zullen ze bijdraaien, en ze zullen beseffen dat jij hen vertelt dat zij de sleutels tot het koninkrijk in handen hebben, en ze zullen willen weten hoe ze de kennis die jij hun geeft, kunnen toepassen.

Dit is de reis die jullie allen maken als het ontwaakte collectief. En dit is wat jullie anderen moeten leren, en dit is hoe jullie anderen leiden naar hun pad van het grootste gemak naar de vijfde dimensie. Zo eenvoudig is het, zie je. Het is niet ingewikkelder dan dat, en hoezeer jullie geesten ook houden van een ingewikkeld verhaal, het zal altijd zo eenvoudig en gemakkelijk zijn als kiezen voor liefde. En als liefde, wat jullie zijn, is de keuze niet moeilijk.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org