Het 5e-Dimensionale Portaal & Energieën Voor Jullie

 

Het 5e-Dimensionale Portaal & Energieën Voor Jullie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 18 Mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn zeer gevoelig voor de energieën daar op de planeet Aarde, en wij hebben een ontwaking van vele mensen opgemerkt die een gigantisch portaal over jullie wereld heeft geopend. Dat portaal is speciaal ontworpen voor de levering van vijfde-dimensionale energieën aan jullie.

Deze vijfdimensionale energieën zijn een uitnodiging aan ieder mens die wakker is, en zij hebben het vermogen om het bewustzijn naar nieuwe niveaus te brengen.

Jullie kunnen gemakkelijk harmoniseren en synchroniseren met deze energieën. Je hoeft ze alleen maar te erkennen, je te ontspannen en je open te stellen om ze binnen te laten.

Dit zijn de energieën die niet alleen je bewustzijnsniveau verhogen, maar ook je fysieke lichaam beïnvloeden om je de DNA-upgrades en -activeringen te geven die je wenst en om je meer van je lichtlichaam ter beschikking te stellen.

Wanneer jullie de vijfdimensionale energieën voelen die nu op jullie afkomen, besef dan dat ze vertrouwd aanvoelen, en dat komt omdat jullie allemaal al eerder vijfdimensionaal zijn geweest.

Je gebruikt je aanwezigheid in de vijfde dimensie nu om je er naar toe te roepen. Het idee van simultane tijd is voor veel mensen moeilijk te bevatten, en daarom zullen we niet te veel in detail treden, maar we zullen jullie vertellen dat dit echt is.

Jullie zijn echt al vijfde dimensionaal en zijn eerder vijfde dimensionaal geweest. Jullie nodigen jezelf uit om terug te keren naar een plek die vertrouwd is en toch veranderd is.

En degenen onder jullie die deel uitmaken van het Ontwaakte Collectief zijn bedoeld om de uitnodiging aan te nemen voordat alle anderen dat doen, zodat jullie de weg kunnen effenen.

Jullie zijn geboren om te herinneren; jullie zijn geboren om meer van dit soort energieën te ontvangen, om te ontwaken en om jullie spirituele gaven en vermogens te activeren.

Niet iedereen was dat.

Sommige mensen moesten ervoor kiezen om de rol te spelen van degenen die langzamer zouden ontwaken, maar iedereen daar op Aarde zit op hetzelfde niveau. Het ziet er alleen niet zo uit, omdat zij hun rol zo mooi spelen. Maar er zit een ontwakingsschakelaar in ieder mens, en er zijn verschillende manieren waarop die schakelaar kan worden omgezet in de aan-stand.

Jullie kozen een pad voor jezelf dat tegelijkertijd gemakkelijker en moeilijker was. Het gaat gemakkelijker worden voor jullie allemaal die wakker zijn, want we gaan allemaal samen deze tijd van de grote universele ascentie in, en jullie weten dat het gebeurt.

Je begrijpt wanneer je ergens doorheen gaat dat het om iets groters gaat dan het lijkt. En als jullie de uitnodiging van de vijfde-dimensionale energieën aanvaarden, vervullen jullie je missie, je doel en je bestemming.

Wat je doet en wat je zegt in die vijfdimensionale staat nodigt automatisch anderen uit om zich bij je aan te sluiten. Je zult merken dat velen bereid en gretig zijn om je uitnodiging aan te nemen, en ze hadden het alleen nodig dat die van een ander mens kwam.

Jullie zijn allemaal in staat die uitnodigingen te ontvangen van energieën, van hoger-dimensionale niveaus, en dat was een deel van jullie blauwdruk, jullie overeenkomst, en nu jullie anderen helpen hun weg te vinden naar dat vijfdimensionale bewustzijn, voltooien jullie de missie die jullie wilden voltooien, zodat jullie meer plezier kunnen hebben en speelser kunnen zijn als vijfdimensionale wezens van licht en liefde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org