Gepersonaliseerde downloads, upgrades en activeringen 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
Gepersonaliseerde downloads, upgrades en activeringen 
Gechanneld door Daniel Scranton – 11 December 2020 
“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn op zoek naar de gemakkelijkste wegen om jullie als individu te bereiken. We proberen je te bereiken omdat we weten dat je dat wilt. We weten dat je getroost wilt worden. We weten dat je downloads, activeringen en upgrades wilt ontvangen, en we willen dit aan je geven omdat we van je houden en omdat iemand dat moet doen. We vinden het leuk om naar scheuren en openingen te zoeken om iets dat je wilt en nodig hebt in je energieveld te krijgen.
Ga op zoek naar momenten in je dag waarop je je moe, gestrest, overweldigd of hopeloos voelt, en stel je op die momenten voor dat je je openstelt om te ontvangen. Gebruik je verbeelding. Gebruik je handen en je armen. Je kunt zelfs je hoofd achterover hangen en je mond openen. Doe iets dat de opening symboliseert, of voel jezelf gewoon opengaan omdat je jezelf toestemming hebt gegeven alle spanning en angst los te laten. Je kunt er altijd op terugkomen als je dat wilt, maar je moet weten dat er hulp is en dat je die hulp kunt ontvangen met je intentie, met je bewustzijn en je bereidheid om je open te stellen.Als je deze channeling ontvangt, ben je op ons afgestemd, en dat betekent dat wij ook op jou zijn afgestemd. We hebben al een partnerschap. We hebben al afspraken gemaakt op het astrale gebied. We weten wat je het beste kan dienen, en het enige dat nodig is, is dat je je strakke grip op controle lang genoeg loslaat om te ontspannen en om de upgrades, downloads en activeringen binnen te laten die specifiek voor jou zijn bedoeld.Soms krijg je downloads die bedoeld zijn voor de hele mensheid, maar je hebt ook je eigen downloads die specifiek zijn voor jou, je reis en je behoeften. We zijn hier om te helpen. Je moet ons zien als je partners, je collega’s en je gelijken. We kunnen je niet redden, maar we kunnen je wel helpen en je op dezelfde manier leren als ouders die hun kinderen leren hoe ze hun schoen moeten strikken. Je weet alles al wat je moet weten, maar je hebt nog niet alles ontvangen wat naar je toe komt, en daarom blijven we dit soort berichten naar je sturen.

Je moet je realiseren dat je genoeg hebt gedaan, dat de actieve reis voorbij is, en dat dit het moment is om te voelen wat er komen gaat. En wij hebben het; het zit in cadeauverpakking met jouw naam erop. Onthoud gewoon dat wanneer je op dat dieptepunt bent, je altijd kunt loslaten, je openstellen en de downloads, upgrades, activeringen en zoveel meer kunt binnenlaten van wat jij tijdens je leven hebt bepaald dat precies goed is voor jou.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke