“Gaan Jullie Ten Strijde Tegen Het Duister?”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Gaan Jullie Ten Strijde Tegen Het Duister?”

Gechanneld door Daniel Scranton – 31 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden. 

We laten onszelf ieder voorbijgaand moment groter worden. We kunnen in onszelf een aangeboren verlangen voelen om meer te worden van wie we werkelijk zijn en om langzaam de beperkingen van de negende dimensie los te laten, terwijl we naar de tiende glijden. We maken deel uit van deze universele verschuiving in bewustzijn waarvan de mensheid daar op aarde in het centrum is. Jullie moeten allemaal de grootste sprong voorwaarts maken, en daarom is er op dit moment zoveel aandacht op jullie gericht. Daarom hebben jullie zoveel helpers, zoveel geïnteresseerde partijen, en het is ook de reden waarom jullie zo worstelen op aarde. 

Het is moeilijk om oude manieren los te laten en dat wat nieuw en anders is te omarmen. Er zijn er natuurlijk onder jullie die heel graag alles achter zich willen laten en ascenderen, maar dan zijn er ook koppige mensen die tegen vooruitgang en verandering zijn. Ze hebben heel veel geprofiteerd van de ongelijkheden die op jullie wereld bestaan, en ze zouden dat graag willen blijven doen. Dit zijn de individuen die je graag wakker zou willen schudden, maar dat werkt niet. En zoals we jullie al zo vaak hebben verteld, jullie laten niemand achter. Jullie nemen iedereen mee die met je mee wil, en degenen die niet weten dat ze willen meegaan, zullen uiteindelijk tot de ontdekking komen dat er nog iets meer te beleven valt op aarde. 

En dus moeten jullie degenen zijn die de stroom van expansie volgen en voelen dat er meer van binnenuit jezelf tevoorschijn komt. Jullie zullen de rest van de mensheid de weg tonen om meer te worden dan waarover de meeste mensen zelfs maar willen dromen. We nodigen jullie uit onze leiding te volgen, aangezien we hier zijn om jullie te inspireren en jullie eraan te herinneren dat er niet alleen licht is aan het einde van de tunnel, maar ook dat jij dat licht bent. En omdat je aan het ascenderen bent, hoef je niet dood te gaan om naar het licht aan het einde van de tunnel te gaan. Je moet gewoon doorgaan met de stroom van expansie die op dit moment heel natuurlijk is en zo hard nodig is op aarde. 

Jullie zijn degenen die de weg wijzen, maar jullie lopen niet voorop in het driedimensionale paradigma van ‘oorlog voeren’ met het duister. Jullie lopen voorop door te laten zien dat naar het licht gaan niet alleen onvermijdelijk is, maar dat het ook een geweldige reis vol vreugde, vrijheid, liefde, vrede en opwinding is. En dat is wat deze reis naar de vijfde dimensie voor de hele mensheid kan zijn. als je bereid bent om het zo te laten zijn. 

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ” 

Vertaling: Marieke