Fysieke & Niet-Fysieke E.T.s & Eerste Contact

Fysieke & Niet-Fysieke E.T.s & Eerste Contact

Gechanneld door: Daniël Scranton – 26 Januari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij helpen de mensheid graag met de evolutie van jullie bewustzijn. Dat is ons voornaamste doel om ons met jullie allen te verbinden, en voor degenen onder jullie die dit nog niet beseffen, wij zijn niet-fysiek. Wij hebben geen fysieke lichamen, noch hebben wij schepen waarmee wij op Aarde kunnen landen. Er zijn echter fysieke Arcturiërs en er zijn schepen die Arcturisch zijn, en jullie kunnen verbinding maken met andere wezens die oorspronkelijk uit ons sterrenstelsel komen. Sommige mensen nemen aan dat wij alle Arcturiërs zijn, maar dat zijn we niet. Wij zijn slechts één groepering van niet-fysiek bewustzijn die een uniek perspectief heeft dat wij jullie allemaal willen leren. Nu zijn er ook andere fysieke e.t.s. met schepen die op zeer reële wijze met de mensheid verbonden zijn, en zij zijn het meest geschikt om het eerste contact met jullie allen te leggen.

Natuurlijk zijn er Pleiadiërs en Lange Witten en andere wezens die jullie bijstaan en dat doen van achter de schermen, ook al hebben zij fysieke lichamen. Maar de niet-fysieke steun die jullie allemaal hebben is enorm en overtreft alles wat wij in het fysieke rijk voor jullie zouden kunnen doen. Velen van jullie kijken naar de hemel, en jullie kijken naar e.t.s. om de mensheid van zichzelf te redden. Jullie denken dat het doel van buitenaardsen is om alle goeden mee te nemen naar een andere wereld, mogelijk een andere Aarde, of jullie denken dat het doel van e.t.s. is om alle onrechtvaardigheden, alle systemen, regeringen, bedrijven en hoofden van deze entiteiten weg te nemen, zodat de mensheid kan gedijen zonder de inmenging van hebzucht en machtswellust.

Dus als wij tot jullie komen in deze niet-fysieke vorm, of niet-vorm, en jullie leringen geven, weten wij dat sommigen van jullie gefrustreerd raken. We weten dat sommigen van jullie vinden dat de dingen zo oneerlijk zijn op Aarde dat onze lessen een beetje te woo-woo zijn, een beetje te veel op een sprookje lijken, maar dat is alleen maar omdat jullie niet weten hoe machtig jullie zijn. Als jullie wisten dat jullie dit alles creëren, en dat doen voor jullie eigen expansie en evolutie, dan zouden jullie meer naar jezelf kijken om degene te zijn die de mensheid uit de slavernij bevrijdt, en jullie zouden inzien dat degenen die buitenaards zijn en in fysieke lichamen zitten te wachten tot jullie allemaal inzien hoe machtig jullie zijn, want zij willen niet gezien worden als goden en verlossers. Zij willen dat jullie hen als gelijken zien. Zij willen dat jullie inzien dat jullie evenveel met hen te delen hebben als zij met jullie.

Dus leg alsjeblieft niet al je eieren in de mand van de e.t.s die hun geavanceerde technologie brengen om alle problemen van de Aarde op te lossen. Zo werkt het niet. Jullie moeten innerlijke vrede, evenwicht, mededogen en onvoorwaardelijke liefde in jezelf zoeken, en dat met vreugde doen om je bewustzijnsniveau te verhogen tot het punt waarop je zelfs klaar bent om oog in oog te staan met een van deze hoger trillingswezens die je zult zien als je vrienden en collega’s wanneer ze landen.

Dat is jullie doel; dat is jullie missie; dat is jullie bedoeling; dat is waar dit leven om draait. Het ging er nooit om dat het licht het duister versloeg; het ging er altijd om dat het licht ervoor koos het licht te zijn ondanks de aanwezigheid van het duister, en daarom het duister van binnen te integreren en het duister daarbuiten te helpen het licht in hen te zien. En dat kunnen jullie nu doen. Je hoeft niet te wachten tot iedereen het doet. Je hoeft niet te wachten op een kritische massa, op 144.000 individuen die het allemaal tegelijk doen. Jullie kunnen het nu doen en alles veranderen, en dat is wat wij jullie willen leren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het leuk om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org