Een Zonnewende Golf van Liefde ∞ De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad / Daniel Scranton / 28mei 2018

Een Zonnewende Golf van Liefde ∞
De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
Daniel Scranton / 28mei 2018

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.
We hebben een grote golf gedetecteerd die op jullie afkomt en het is een van de vele die komen. Deze energiegolven worden vanuit verschillende punten in de Melkweg gestuurd, en hun doel is om jullie allen te activeren om te weten dat jullie echt van liefde zijn gemaakt. Jullie zijn samengesteld uit liefde, en alles om je heen is ook vlees geworden liefde.
Deze specifieke golf komt uit het centrum van de Melkweg en zal met de zonnewende arriveren. Het zal de winterzonnewende zijn voor sommigen van jullie, de zomerzonnewende voor de rest van jullie. Nu anticiperen jullie natuurlijk op een aantal grote energiegolven en ze komen jullie kant op. Deze gaan helpen om blokkades die jullie in en rond je hart hebben op te lossen.

En het zal deze waarheid, dat jullie allemaal uit liefde bestaan, ook in jullie mentale lichamen laten ontwaken  Liefde is wie en wat je bent en als je doorgaat, zal het leven je blijven vragen om die keuze te maken. Er zal je worden gevraagd om te kiezen tussen liefde en iets anders. Het zal zijn als zoveel films waarin je ziet dat dat het dilemma wordt waarmee de held wordt geconfronteerd.

Jij bent de held van je eigen verhaal, en net als de helden die je in deze films ziet, heb je hulp. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen, maar jij bent degene die uiteindelijk beslist of je de golf van ondersteuning, energie en liefde die op je afkomt, toestaat. Jullie zijn degenen die mogen beslissen of je liefde kiest of niet.
Deze golf maakt het jullie gemakkelijker om die keuze te maken, de keuze die jullie een stap dichter bij de vijfde dimensie brengt.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met jullie te maken.
Bron: http://danielscranton.com/a-solstice-wave-of-love-%E2%88%9Ethe-9th-dimensional-arcturian-council/
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl