Een Nieuw Energie Leverings Systeem Uit De 9e Dimensie

 

Een Nieuw Energie Leverings Systeem Uit De 9e Dimensie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 6 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn op zoek naar de perfecte gelegenheden om de gevraagde energieën die wij willen sturen, te verzenden, maar wij weten ook dat niet iedereen daar op Aarde op precies hetzelfde moment klaar is voor de energieën die wij naar jullie willen sturen. En dus hebben wij een systeem ontwikkeld dat een partnerschap is met Moeder Aarde en Moeder Natuur om de energieën waar jullie allemaal om gevraagd hebben, af te leveren. De leveringssystemen die we voor deze energieën hebben gebruikt zijn bloemen, bomen, planten, grassprieten, watermassa’s en zelfs rotsen.

Wanneer je in de natuur bent en een van deze met energie doordrenkte aspecten van de natuur waardeert, zul je de energieën ontvangen die je nodig hebt en verlangt. Wanneer je met je rug tegen een boom of een grote rots zit, of wanneer je jezelf hebt ondergedompeld in een watermassa, dan kunnen en zullen de energieën aan je worden geleverd. We proberen jullie niet alleen de natuur in te lokken omdat we weten dat het goed voor jullie is. Wij weten ook dat jullie er klaar voor moeten zijn, dat jullie open moeten staan, dat jullie ontspannen moeten zijn, en dat jullie een vibratie moeten aanbieden die hoog genoeg is om de energieën die wij aanbieden te ontvangen, en wij weten dat Moeder Natuur dat effect op jullie heeft.

Zelfs zij die het niet weten, zelfs zij die hun hoofd naar beneden houden, of nog steeds op een van hun apparaten zitten, kunnen niet anders dan opgetild worden door de energie van Moeder Natuur. Ze wikkelt zich om je heen met liefde, met vreugde, met een opwinding om zich met een mens te verbinden, en daarom heeft iedereen er baat bij om zelfs maar een boom aan te raken die midden op een trottoir in een grote stad is geplant. Zelfs dat is nuttig. Zelfs dat geeft je die energieën waarnaar je verlangt.

Dus als je niet naar een bos, een strand, een weide of een vijver kunt gaan, zoek dan gewoon een stukje gras en ga er blootsvoets op staan, of ga direct op dat stukje gras zitten. Geef jezelf de kans om te ontvangen waar je om gevraagd hebt, en die wij geleverd hebben. En voel alle positieve effecten van het vertoeven in Moeder Natuur, want de energieën die wij jullie leveren zijn maar een klein deel van wat zij jullie kan leveren, want wij zijn niet de enigen die deze nieuwe tactiek toepassen.

We hebben dit besproken met al onze collega’s hier in de negende dimensie en ook in de hogere dimensies, en we zijn het allemaal eens over de effectiviteit van dit leveringssysteem en de effectiviteit ervan voor zelfs diegenen die de natuur niet waarderen. Zelfs degenen die om welke reden dan ook niet tegen de natuur kunnen, hebben nog steeds baat bij zelfs maar de geringste interactie met de schoonheid die jullie overal om je heen en recht onder je voeten hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org