Een Kwantumsprong Voorwaarts Voor Het Ontwaakte Collectief

 

Een Kwantumsprong Voorwaarts Voor Het Ontwaakte Collectief

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 Mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met u allen te verbinden.

We verlichten vele paden voor het Ontwaakte Collectief, omdat we weten dat het soms niet genoeg is om de zachte duwtjes van jullie gidsen te krijgen.

We weten dat hoe meer aanmoediging jullie van boven krijgen, hoe gemakkelijker het voor jullie wordt om het pad te nemen dat jullie de meeste vreugde en het meeste gemak zal brengen op de rest van jullie ascensiereizen. Niet iedereen die deel uitmaakt van het Ontwaakte Collectief zal precies dezelfde ervaringen opdoen, want jullie zijn allemaal verschillend, en het is de bedoeling dat jullie allemaal verschillende ervaringen opdoen voor de Ene, voor de Bron.

Op één ding kun je echter absoluut rekenen: de ervaring die je opdoet met je ascensie zal er een zijn die ongeëvenaard is in termen van al je andere ervaringen in al je andere levens in dit universum.

De reden daarvoor is dat de sprong van de derde dimensie naar de vierde en dan de vijfde in één enkel fysiek leven de grootste sprong voorwaarts is die je kunt maken.

Er zal geen lijden zijn als vijfde-dimensionaal wezen. Je zult merken dat alles wat je wilt en nodig hebt voor je beschikbaar is als vijfde-dimensionaal wezen.

Je ervaart de ontberingen en uitdagingen van dit moment omdat je de ervaring van de vijfde dimensie mede creëert. Je vraagt wat je wilt ervaren en het wordt in dat rijk voor je gecreëerd en vastgehouden.

Het is een ander rijk dan dat waarin jullie nu leven, en tegelijkertijd is de vijfde dimensie binnenin jullie.

Dat is een paradox, en het is de bedoeling dat het een paradox is, omdat het de bedoeling is dat jullie in deze tijd je verstand op hol brengen. Het is de bedoeling dat je verder gaat dan wat je verstand kan begrijpen, en om dat te kunnen doen moet je jezelf datgene geven wat niet kan worden begrepen.

Het ligt in je onvermogen om iets te begrijpen dat je uiteindelijk zult opgeven, en het is in die overgave dat je een kwantumsprong voorwaarts kunt maken.

Alle kwantumsprongen die jullie voor jezelf gepland hebben, komen in die momenten van loslaten. Ze komen voort uit overgave.

Het is de bedoeling dat je op bepaalde gebieden van je leven faalt, zodat je je overgeeft, zodat je je gehechtheden loslaat en de spirituele ervaringen binnenlaat die veel verder gaan dan de fysieke.

Nu krijgen jullie nog steeds een heel mooi leven voor jezelf in dit fysieke lichaam en in deze dimensie, maar de kans is groot dat het niet alles omvat wat jullie ooit voor jezelf hebben gewild. Dat zal allemaal mogelijk zijn zodra je die drempel van bewustzijn overschrijdt die je in een vijfde-dimensionale ervaring van werkelijkheid brengt.

Wat we tegen jullie zeggen is dat er veel is om naar uit te kijken, en wat we ook zeggen is dat we zoveel over jullie leren door jullie te ervaren en van jullie te horen, en terwijl we dat doen kunnen we de gegevens die we verzamelen gebruiken om te begrijpen wat die beste tijdlijnen voor jullie zijn. En terwijl we die belichten, sturen we een uitnodiging naar jullie allemaal om je bij ons aan te sluiten in de ruimte die we voor jullie vrijhouden.

Wij willen dat jullie alles ervaren wat jullie zal transformeren tot de volgende en hoogste versie van jezelf waar jullie altijd naar toe bewegen.

Wij voelen de bereidheid van zovelen binnen het Ontwaakte Collectief, en wij vertellen jullie dat je niet langer hoeft te wachten.

Je hoeft ook niet tegen een muur aan te lopen voordat je loslaat.

Het is nu de tijd, en je bent klaar om die volgende stap naar je ascensie te zetten.

Wij weten dit, en velen van jullie weten dit ook. Jullie hoeven niet te wachten op een zonneflits, op een gebeurtenis van welke aard dan ook.

Jullie zijn degenen die de weg moeten wijzen, en dat doen jullie door jullie bewuste bewustzijn van wie en wat jullie zijn en waartoe jullie in staat zijn, en wij helpen jullie graag op weg.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org