Een Arcturiaanse Belofte & Menselijke Misinformatie

Een Arcturiaanse Belofte & Menselijke Misinformatie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn vereerd om ons met jullie allen te verbinden.

We brengen meer licht en liefde naar jullie allemaal op Aarde, elk moment van de dag. Elke kans die zich voordoet, grijpen we aan omdat we weten hoe belangrijk het voor jullie allemaal is om datgene te ontvangen wat tot jullie komt vanuit een hoger-dimensionaal vlak.

We concurreren nu met jullie vele, vele bronnen van entertainment, informatie en infotainment. Wij zijn ons ervan bewust dat er zoveel is waarop jullie je kunnen afstemmen voor kennis en spirituele begeleiding, maar ook voor versies van de werkelijkheid.

Iedereen die jullie vertelt dat er achter de schermen en in de donkere schaduwen iets gaande is, geeft jullie een versie van een werkelijkheid. Ze geven je geen versie van de enige echte werkelijkheid, want die bestaat niet.

Er zijn zoveel verschillende werkelijkheden, en sommige bevinden zich in jullie collectieve verleden, terwijl andere in jullie collectieve toekomst liggen. Andere zijn niet eens van dit universum.

Jullie mogen allemaal beslissen met welke realiteit jullie in harmonie willen zijn, in plaats van in welke realiteit de meeste mensen geloven. Jullie zijn er niet om met de massa mee te gaan; jullie zijn er om nieuwe werkelijkheden te scheppen en daarmee te harmoniseren.

Elke leraar waarmee je in contact komt, zou eigenlijk als disclaimer moeten vermelden dat hij je slechts één versie van één werkelijkheid geeft, want dat is de waarheid.

Jullie hoeven niet allemaal in hetzelfde te geloven, want jullie hoeven niet allemaal hetzelfde te ervaren. In feite zou dat nogal saai zijn voor jullie zielen en voor de Bron.

Verscheidenheid is belangrijk, en iedereen heeft een vrije wil; iedereen mag beslissen naar welke realiteit hij of zij toe wil. En jij mag zelfs beslissen welke realiteit je nu ervaart, want je hebt de kracht om je te concentreren. Je kunt ervoor kiezen je af te stemmen op zoveel verschillende dingen in elk nu, en ze zijn allemaal geldig.

Ze staan allemaal voor je neus.

Dus kun je jezelf afvragen: “Waarom krijgt dit ene aspect van mijn werkelijkheid nu mijn aandacht?” “Waarom leg ik hier mijn focus?” “Is het omdat ik dat gewoonlijk doe, of is er een andere reden die ik moet blootleggen?

Kies, kies, kies, en kies dan opnieuw. Kies bewust, en laat je gevoel je vertellen of je je werkelijk op iets wilt richten, of je werkelijk in die richting wilt gaan, want mensen zullen tegen je liegen.

Dat gebeurt voortdurend, maar je gevoel liegt niet tegen je, nooit.

Volg je gevoel; dat is een heel goed advies dat we je zojuist hebben gegeven.

En we zijn natuurlijk altijd op zoek naar manieren om jullie te helpen door jullie van perspectief te laten veranderen, naast wat we werkelijk doen terwijl Daniel ons hier omleidt.

Wij zenden het licht en de liefde van het Arcturiaanse sterrensysteem uit via de energie die hij nu uitzendt, en het zal niet ophouden wanneer hij stopt.

Wij zullen allen die zich voor ons openstellen blijven bereiken, en wij zullen net als jullie gidsen helpen om jullie naar de realiteiten te leiden die jullie gaan liefhebben.

Dat is onze belofte aan jullie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org