Doet Het Ertoe Waar Je In Gelooft?

 

Doet Het Ertoe Waar Je In Gelooft?

Gechanneled door: Daniel Scranton – 17 Mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in wat jullie kiezen om in te geloven daar op de planeet Aarde.

Jullie moeten toegeven dat jullie constant gebombardeerd worden met verschillende opties over waar jullie in kunnen geloven. Jullie kunnen geloven dat er zoveel dingen waar zijn die jullie alleen maar beperken en jullie vooruitgang, jullie evolutie verstikken, en jullie kunnen geloven in mensen die heel zeker van zichzelf klinken, heel zeker van hun geloof.

Je kunt er ook voor kiezen te geloven wat de meeste andere mensen om je heen geloven, ook al voelt dat geloof voor jou niet goed, en dat is de sleutel. Dat is het punt van onderscheidingsvermogen dat we jullie allemaal aanmoedigen te gebruiken wanneer je een overtuiging voorgeschoteld krijgt. Je moet je afvragen of het resoneert, of het voor jou goed voelt om je met die overtuiging bezig te houden.

Maar de meeste mensen doen dat niet, en de meeste mensen erkennen niet eens dat iets een overtuiging is, terwijl het dat wel degelijk is. In plaats daarvan denken ze dat het een waarheid is en dat ze ernaar moeten leven.

Zodra je je bewust wordt van het feit dat je voortdurend verschillende overtuigingen hebt, kun je ze bewuster kiezen. Je kunt ze kiezen terwijl je ook erkent dat er een gevoel is dat bij je opkomt wanneer de mogelijkheid van iets aan je wordt voorgelegd.

Wat we je niet kunnen geven is het vermogen om genoeg te geven om hoe je je voelt om je gevoelens te volgen, maar we kunnen je wel blijven vertellen hoe belangrijk het voor je is om je gevoelens te volgen. Dan is het aan jou om je daadwerkelijk af te stemmen op wat je voelt en er genoeg om te geven of iets goed voor je voelt of niet om te luisteren naar wat dat gevoel je vertelt.

Je kunt op dit moment zo ongeveer alles waarmaken in je ervaring. Dat soort vrijheid heb je als vierde-dimensionaal wezen. Daarom wil je heel goed opletten waar je in gelooft, en ook heel goed opletten naar welke personen je luistert, want overtuigingen kunnen in je worden ontwikkeld zonder dat je zelfs maar weet dat je die overtuiging ontwikkelt.

Je zou kunnen denken dat iemand je de waarheid voorhoudt.

Maar totdat je inziet dat alle waarheden waar zijn, dat alle werkelijkheden bestaan, en dat je op elk moment uit een breed scala daarvan kiest, zul je niet in staat zijn je eigen bestemming te kiezen. En het is zo belangrijk dat je dat doet.

Het is zo belangrijk voor je vreugdevolle zelfexpressie dat je erkent dat je een keuze hebt. Je kunt ervoor kiezen te geloven dat je lichaam in staat is zichzelf van alles te genezen, of je kunt luisteren naar de persoon in de witte jas die je vertelt dat dit of dat ongeneeslijk is.

Je kunt ervoor kiezen om te geloven dat je in staat bent om toegang te krijgen tot alle spirituele gaven die andere mensen hebben, of je kunt ervoor kiezen om te geloven dat slechts een selecte groep met dat soort gaven wordt geboren.

Je kunt ervoor kiezen te geloven dat dit een overvloedig universum is, of je kunt ervoor kiezen te geloven in gebrek, in beperking, in een eindige taart waarvan iedereen zijn deel krijgt.

Het is geheel aan jullie.

Jullie zijn degenen die dit alles nu creëren, voor jezelf, voor je evolutie en voor je plezier.

Dus raden wij jullie aan een pad te kiezen dat jullie vreugdevolle evolutie van jullie bewustzijn inhoudt, want die mogelijkheid ligt altijd voor jullie, maar het zal er altijd een zijn die jullie moeten kiezen, waar jullie in moeten geloven zodat het waar kan worden in jullie werkelijkheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org