Doe Dit Om Jezelf Te Bevrijden Van Onderdrukking

Doe Dit Om Jezelf Te Bevrijden Van Onderdrukking

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 december 2022

 “Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met u allen te verbinden.

Wij zijn zeer geïnteresseerd om te zien wat de mensheid zal doen wanneer jullie je bevrijd hebben van de beperkende overtuigingen waarvan wij voelen dat ze de mensheid belasten in deze tijden waarin jullie nu leven.

Wij weten dat het leven daar op Aarde niet gemakkelijk is, en wij willen het niet doen voorkomen alsof wij denken dat het voor jullie heel eenvoudig zou zijn om die beperkende overtuigingen waar naar wij nu verwijzen, gewoon los te laten.

Maar de waarheid is dat wij voelen dat veel mensen op dit moment verankerd zijn in het geloof dat zij meer onderdrukt worden dan dat zij macht hebben. Zovelen op jullie planeet voelen zich meer slachtoffer dan dat zij bekrachtigd worden door de waarheid dat zij Bron-energiewezens zijn.

En wij nodigen degenen onder jullie die werkelijk wakker zijn, die absoluut weten dat jullie Bron-energiewezens zijn, uit om de mensheid naar dit nieuwe gouden tijdperk te leiden, een tijdperk waarin iedereen zal weten wie hij werkelijk is, en iedereen ook zal weten wie al zijn medemensen zijn.

Dat zal de tijd zijn waarin we kunnen zien waar toe jullie werkelijk in staat zijn daar op Aarde te creëren, te zijn en te doen, en dat is opwindend voor ons.

Maar in de tussentijd zullen wij degenen onder jullie die begrijpen wie jullie werkelijk zijn, aanmoedigen om jullie medemensen te laten zien wat mogelijk is door in jullie kracht te gaan zitten, jullie Goddelijkheid te activeren en een leven van vrijheid, vreugde en onvoorwaardelijke liefde te leiden.

Velen op jullie wereld geloven op dit moment dat kennis macht is. Zo velen hebben hun vertrouwen gesteld in een verhaal, een verhaal dat door een of meer andere mensen is verzonnen, en wij willen jullie zeggen dat zelfs als alle verhalen die nu op het internet worden gepresenteerd waar zouden zijn, jullie kracht nog steeds zou liggen in jullie vermogen om onvoorwaardelijk van alle schurken, alle mensen met de zwarte hoeden, alle vijanden van het volk, te houden.

Zij zijn jullie opdrachten.

Jullie zijn er om hen weer in overeenstemming te brengen, en nee, zij zullen er niet allemaal voor kiezen om terug te keren naar het licht, en dat is ook goed. Dat is hun vrije wil, maar wij zullen altijd aanbevelen dat jullie je vrije wil gebruiken om jezelf en anderen te laten zien hoe krachtig jullie zijn, en om de wereld te vertellen dat je kracht voort komt uit je hart en niet uit je verstand.

Jullie kracht komt voort uit jullie vermogen om bewust te vibreren, niet uit jullie vermogen om te marcheren of te protesteren.

Jullie hebben het vermogen om de massale veranderingen teweeg te brengen die jullie beloofd zijn door dezelfde individuen die met de vinger naar de oorzaken van het probleem blijven wijzen zonder de enige oplossing aan te bieden.

Die massale veranderingen zullen er komen omdat het ontwaakte collectief keer op keer voor liefde zal kiezen.

Dat is jullie opdracht, en wij weten dat jullie daar toe in staat zijn, want als wij jullie zien, zien wij alleen wie jullie werkelijk zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org