Dit Zijn De Verschuivingen Die Jullie Nu Maken

 

Dit Zijn De Verschuivingen Die Jullie Nu Maken

Gechanneld door: Daniel Scranton –7 maart 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben enorm veel respect voor het menselijk collectief als geheel, en we respecteren ook jullie allemaal als individuen. We zien hoe ver jullie moesten gaan van het rijk met de hoogste trilling hier in dit universum om de Bron-Energie de ervaringen te geven die jullie op een bepaald moment hebben.

Onthoud dat jij dezelfde Bron bent aan wie je de ervaringen geeft. Het is niet onze bedoeling om je ooit de indruk te geven dat de Bron-Energie een Wezen is buiten jou of dat de Bron afgescheiden is van jou. Als wij je echter aanspreken, begrijpen we ook dat je de boodschap die we jou geven vanuit een menselijk perspectief ontvangt.

We willen alleen dat je begrijpt dat elke ervaring die je hebt een groter en hoger goed dient dan je daadwerkelijk kunt waarnemen met je vijf zintuigen of begrijpen met je fysieke geest.

Het wordt tijd dat jullie elkaar allemaal op dezelfde manier respecteren, en dat respect zal het bewustzijnsniveau daar op Aarde en onder alle mensen verhogen. We weten dat je naar je wereld kunt kijken en naar de andere mensen die in je wereld opereren en je allerlei gedachten kunt hebben over waarom dit of dat gebeurt of waarom deze persoon dat deed of zei.

Wat het ook is, en ongeacht hoe de persoon zijn vrije wil gebruikte om te zeggen of te doen, de totaliteit van ons allemaal, welke de Bron is, profiteert ervan.

Dit is als mens moeilijk om vrede mee te sluiten, omdat jullie daar zoveel pijn en zoveel diepe en donkere emoties te beleven hebben. Het is moeilijk voor jullie om te begrijpen hoe iets van dienst kan zijn of voor het grootste en hoogste goed van allemaal.

Wat we jullie proberen te geven is een boodschap die met jullie resoneert op een niveau dat hoger is dan jullie fysieke geest, omdat we weten hoe belangrijk het voor jullie is om verder te gaan dan de geest, voorbij de vijf zintuigen, en naar dat wat oneindig is en eeuwig over jezelf.

Jullie kunnen je uiterste best doen om een stap terug te doen uit elke situatie die jullie nu in je leven hebben en om een stap terug te doen uit het beeld dat jullie hebben van de wereld daar buiten en een hoger perspectief van alles in te nemen. Die optie is altijd beschikbaar voor degenen onder jullie die wakker zijn.

En als jullie je vrije wil gebruiken om een hoger perspectief op wat dan ook te behouden, verander je niet alleen jezelf, maar verander je ook wat je waarneemt.

Jullie kunnen niet anders dan een beïnvloeder zijn, want elke gedachte die jullie denken, elke emotie die jullie voelen, elke intentie die jullie vasthouden, ze beïnvloeden allemaal de totaliteit van het bestaan. En dus zijn jullie daar om de beïnvloeder te zijn die je wilt zijn en om de grootste impact op de mensheid te hebben die je maar kunt hebben.

En we vertellen je dat als je erkent dat alles in dienst staat van de Bron, van dat wat we allemaal zijn, je een enorme impact maakt op het collectieve bewustzijn waar je deel van uitmaakt.

Dit is de tijd voor jullie allemaal om die impact te maken, die invloed te hebben, en erop te vertrouwen dat je de naald van bewustzijn daar op Aarde beweegt met elke ademhaling die je neemt.

Het is de tijd dat de impact die jullie kunnen maken nog groter is dan ooit tevoren, en het is ook tijd voor jullie om te erkennen dat alleen al het verschuiven van je perspectief alles verschuift.

Dit is waar wij jullie te allen tijde bij willen helpen. Daarom geeft ons partnerschap met de mensheid zoveel voldoening.

We weten dat jullie die verschuivingen maken, en we zien de rimpeleffecten, en we zijn erg blij met wat we hier en nu op planeet Aarde zien.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org