Dit Zal Jullie Naar De 5e Dimensie Katapulteren

Dit Zal Jullie Naar De 5e Dimensie Katapulteren

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij hebben toegekeken en gewacht op de perfecte timing om jullie deze energieoverdracht te geven, en nu is die tijd gekomen. Jullie zijn klaar om zoveel meer te ontvangen vanwege het prachtige werk dat jullie daar aan jezelf hebben gedaan, en jullie die wakker zijn weten precies wat we bedoelen met ‘werk’. Jullie hebben niet gekozen voor het gemakkelijke pad omdat jullie exponentiële groei wilden ervaren. Daarom besloten jullie allen die spirituele meesters zijn dat jullie die waarheid voor jezelf zouden verbergen, vooral vroeg in je leven. Jullie kozen voor hartzeer en liefdesverdriet, en jullie kozen voor trauma’s en teleurstellingen en allerlei dingen waarvan jullie wisten dat ze jullie zouden katapulteren in het wakker zijn.

Jullie wilden dit deel van jullie reis bewust maken, en jullie wisten dat je iets nodig had om je wakker te maken, om je op een ander pad te brengen dan anderen die meer geïnteresseerd zijn in de fysieke attributen van de planeet Aarde. En er is genoeg waar je je op zou kunnen richten in plaats van op je spiritualiteit. Misschien gingen sommigen van jullie zelfs aanvankelijk dat pad op toen jullie ontdekten dat je je werkelijkheid creëert met je gedachten, je woorden, je emoties en, nog belangrijker, je vibratie. Maar alles zal er uiteindelijk toe leiden dat je alle uitdagingen onder ogen ziet, omdat je weet dat die uitdagingen je helpen te groeien.

Nu terug naar de timing van deze transmissie. Er worden in elke hoek, in elk hoekje en gaatje, energieën aan Moeder Aarde aangeboden die degenen die zich met haar verbinden alles zullen geven wat jullie nodig hebben. Moeder Aarde, zoals jullie zon, kan jullie activeringen geven, kan jullie genezen, kan jullie upgrades, afstemmingen, downloads geven. Ze zijn allemaal de hele tijd voor jullie beschikbaar, maar op bepaalde momenten, zoals nu, krijgt de Aarde zelf meer om haar energiesystemen, haar roosters, haar polen, haar elektromagnetisch veld in evenwicht te brengen en uit te lijnen. Er is zoveel voor jullie om aan te boren dat zich op dit moment onder jullie voeten bevindt, dat jullie zal bijstaan, jullie kracht zal geven en jullie alles zal geven wat jullie nodig hebben om verder te gaan in deze volgende fase van jullie ascensie, deze volgende fase van jullie evolutie.

Jullie zijn klaar om het leven op de planeet Aarde verder te brengen dan het ooit geweest is, want dit is de tijd van ascensie daar op Aarde, en jullie zijn klaar als het grondpersoneel, om meer te ontvangen, niet alleen van boven, maar ook van beneden. En wanneer jullie die energieën in jezelf vermengen, dan begrijpen jullie waarom jullie in deze tijd op Aarde zijn geïncarneerd. Jullie zijn er om diegenen te zijn die toegang hebben tot energieën van zowel de hemel als de grond, het fysieke en het niet-fysieke, het mannelijke en het vrouwelijke. En jullie zijn er om die energieën in jezelf te integreren en te harmoniseren om jezelf vollediger en vollediger te leren kennen zoals je werkelijk bent.

Nu is het tijd voor deze energieën, en nu is het tijd voor degenen onder jullie die wakker en bewust zijn om werkelijk te profiteren van alles wat aan jullie en aan Moeder Aarde wordt gegeven door degenen onder ons die erom geven, door degenen onder ons die toekijken en wachten en energieën kalibreren die jullie naar de vijfde dimensie zullen katapulteren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org