Dit is Instant Manifestatie

 

Dit is Instant Manifestatie

Door: Daniel Scranton – 6 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij sturen jullie golven en golven van waardering voor wat jullie daar op Aarde bereid waren te doen. Jullie hebben zoveel kunnen doorstaan in naam van de uitbreiding van het bewustzijn, want daar gaat het om.

Daarom hebben wij allen de Bronenergiedimensie verlaten en zijn wij, door de kracht van onze eigen vrije wil, naar deze melkweg gekomen om deze unieke ervaringen te creëren. We besloten allemaal deel uit te maken van deze galactische ervaring omdat we wisten dat we daarmee nieuwe wegen zouden inslaan, toegang zouden krijgen tot aspecten van de Bron die nog nooit eerder waren aangeboord, en we wisten dat we niet konden falen.

De reden dat jullie allemaal niet kunnen falen is dat jullie oneindige en eeuwige wezens zijn; daarom is er werkelijk niets om je zorgen over te maken.

Jullie slagen absoluut, zelfs als jullie falen.

Heb je nooit ergens in gefaald en later het belang van die mislukking in je leven ingezien?

Heb je niet kunnen zien hoe belangrijk dat moment was en wat je daardoor hebt gecreëerd?

Falen is slechts een oordeel over iets dat uiteindelijk slechts een katalysator is. Het is een springplank.

De mensheid kan niet falen, en jullie zullen niet falen. Jullie zullen blijven groeien en uitbreiden, en jullie zullen de verwachtingen blijven overtreffen, want dat is wat jullie doen.

We zien jullie dat de hele dag doen, elke dag, en we zijn voortdurend onder de indruk van de manier waarop jullie groeien ondanks een maatschappij die niet noodzakelijkerwijs groei-ervaringen koestert.

Er zijn momenten waarop jullie alles voor jezelf moeten zijn daar op Aarde, en wanneer jullie dat doen, moeten jullie zien hoe jullie energievelden zich uitbreiden. Dat gebeurt onmiddellijk.

Dat is onmiddellijke manifestatie.

Het is niet het krijgen van een fysiek, glimmend object op het moment dat je besluit het te willen. Het is de ervaring van je eigen expansie die, als je het zou kunnen voelen, als je het werkelijk zou kunnen weten, je het dan met ons eens zou zijn dat de expansie van bewustzijn is waar het allemaal om draait.

En je zou beseffen dat het glimmende object er gewoon door jou was neergezet om je iets te bezorgen dat interessant en opwindend genoeg was om je bewust te laten uitbreiden en groeien daar op de planeet Aarde.

Neem de onmiddellijke manifestatie die de expansie van je bewustzijn is, en je zult altijd in de stroom zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org