‘Dit Is De Enige Manier Om Echt Te Leven’ 

De 9D Arcturian Raad ∞
‘Dit Is De Enige Manier Om Echt Te Leven’ 

 Gechanneld door Daniel Scranton – 4 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben ons bewustzijn verhoogd en we hebben jullie op Aarde allemaal aangemoedigd hetzelfde te doen. Wij weten hoe waardevol het is om alles wat je bezwaart of naar beneden haalt los te laten en een hogere trillingsfrequentie toe te laten waardoor je je vibratie verhoogt. Wij hebben zoveel waardering voor ieder van jullie die bereid is om in je drukke dag de tijd te nemen om je bewustzijn te verhogen en je vibrationele frequentie te laten stijgen.

Er was een tijd in jullie geschiedenis als ontwakende zielen dat je puur voor je plezier iets deed en geen verband zag tussen de vreugde die je voelde terwijl je deed wat je graag deed en wat erop volgde in je werkelijkheid. Jullie hadden er geen idee van dat jullie een vibratie uitzonden die je meer vreugdevolle ervaringen en mensen zou brengen. En nu ben je hier met je wakkere bewustzijn, wetende dat iedere vibratie die je uitzendt, een signaal is naar het universum, die je iets terug zal sturen wat overeenkomt met de vibratie die jij uitstraalde.

Nu zou je die kennis kunnen gebruiken en besluiten iets te gaan doen dat je vreugde brengt, omdat je weet dat er dan nog meer vreugde zal komen. En dat is prima; je kunt je leven zeker op die manier leiden. Maar als je iets doet puur voor de vreugde die je ervaart terwijl je het doet, dan leef je als een spiritueel meester. Dan ben je helemaal aanwezig in het moment, zonder verwachtingen en zonder gehechtheid aan wat er zal komen.

Dit gezegd zijnde, kun je rustig in een donkere kamer gaan zitten en vreugde in jezelf activeren. Maar nogmaals, als je dit doet omdat je gewoon weet dat je het kunt en je het fijn vindt om je blij te voelen, dan is dat een veel betere manier om je leven te leiden dan wanneer je het doet omdat je hoopt iets of iemand in je leven aan te trekken die je in een staat van ‘automatische vreugde piloot’ zal brengen.

Zie je, je zult altijd verantwoordelijk zijn voor je eigen vibratie, ongeacht wie of wat er in je leven is, hoeveel geld je op de bank hebt of hoeveel speelgoed je met dat geld hebt gekocht. Het zal nog steeds aan jou zijn om zonder enige reden vreugdevol te zijn. Daarom moedigen we je aan om je vibratie te verhogen en je bewustzijn te verheffen; niet omdat we weten dat het universum je zal belonen als je dat doet. En ook niet omdat we willen dat jullie het menselijk collectief dienen door positieve energie aan het collectieve bewustzijn toe te voegen. Wij willen dat jullie je vibratie verhogen en je bewustzijn verheffen omdat wij van jullie houden en we willen dat jullie je goed voelen.

We willen dat jullie jezelf laten zien dat je controle hebt over hoe je je voelt als je je concentreert op hoe je je voelt en daarvan een prioriteit maakt. Alle andere goede dingen die voortkomen uit het feit dat je in die donkere, stille kamer zit en je vibratie verhoogt, zullen zijn als de kers op de taart. Jullie zijn vreugde, liefde, vrede, en alle andere goed-voelende vibraties in één, en wij zijn hier om jullie uit te nodigen om terug te keren naar je ware zelf, want dat is de enige manier om echt te leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

https://danielscranton.com/

Vertaling: Marieke