De Schakelaar van het Ontwakingsinstinct

De Schakelaar van het Ontwakingsinstinct

Gechanneld door Daniel Scranton – 5 december 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn voortdurend verbaasd over de mensheid omdat jullie bereid zijn om zoveel te verdragen in naam van jullie overleving, en wij weten dat als jullie dezelfde benadering zouden kunnen hanteren voor jullie emoties en spiritualiteit, jullie exponentieel zouden kunnen groeien als individuen en als collectief. Willen overleven is ingebouwd; jullie hoeven er niet van overtuigd te worden dat het een goed idee is om te eten, te drinken, je te kleden, een dak boven je hoofd te hebben, enzovoort. Wat jullie nodig hebben is dat het ontwakingsinstinct in jullie wordt aangezet, zodat jullie allemaal het verlangen hebben om spiritueel te groeien. En wanneer dat verlangen het verlangen om gewoon te overleven overschaduwt, zul je enorme veranderingen zien in individuen die je eerder had opgegeven.

Het activeren van het instinct voor ontwaken is iets waar wij en onze collega’s hier in het niet-fysieke nu aan werken. Wij werken met jullie hogere zelf, en wij werken met e.t.s. in fysieke lichamen om de beste manier te bepalen om dit instinct te activeren dat anderen zal helpen te herkennen dat zij een geest zijn en dat zij zich als die geest uitbreiden. En wanneer genoeg mensen op jullie wereld werkelijk spirituele evolutie willen ervaren, zullen jullie de vloedgolf van energieën voelen binnenkomen, want nu zullen jullie medemensen die sliepen zich openstellen voor de energieën die jullie en anderen zoals jullie zo vertrouwd zijn met het ontvangen ervan.

Jullie zullen er zoveel profijt van hebben dat de rest van de mensheid besluit hun spiritualiteit op de eerste plaats te zetten, en jullie zullen meer dan genoeg hebben om jullie medemensen te geven, want zij zullen nog steeds jullie hulp nodig hebben. Ze zullen nog steeds moeten weten hoe ze met hun ontwakingservaringen moeten omgaan. Zij zullen moeten weten hoe zij een emotie moeten verwerken, hoe zij hun vibratie kunnen verhogen, en hoe zij eenheid kunnen ervaren. Jullie zullen opstaan omdat jullie je hele leven getraind hebben en zelfs gewacht hebben op dit moment, een moment waarop jullie niet langer de vreemde eend in de bijt zullen zijn.

Jullie zullen niet langer de verschoppeling of het zwarte schaap in de familie zijn. Jij zult degene zijn naar wie iedereen zich wendt omdat ze weten dat jij al hebt meegemaakt wat zij meemaken en dat jij weet hoe je moet helpen. Deze glorieuze tijd komt er aan op planeet Aarde, en wij wilden jullie alleen laten weten dat wij ons deel doen. Wij werken aan de schakelaar van het ontwakingsinstinct.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org