“De reden voor het huidige massale ontwaken”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“De reden voor het huidige massale ontwaken” 
 

Gechanneld door Daniel Scranton – Donderdag 14 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben verwacht dat steeds meer mensen op dit moment zouden ontwaken, omdat we wisten dat veel mensen op het punt van ontwaken stonden, maar hun geloof in iemand of iets buiten zichzelf stelden. We wisten dat deze mensen uiteindelijk een geloofscrisis zouden krijgen en hun loyaliteit in twijfel moeten trekken. Zoals we al vele malen eerder hebben gezegd, heeft onze definitie van wakker zijn niets te maken met kennis en informatie. Het heeft alles te maken met de liefde die je weet dat je bent omdat je het zo voelt. Het gevoel komt op de eerste plaats.

Waar je in gelooft moet volgen op wat je voelt, en jezelf voelen als Bron, als onvoorwaardelijke liefde, en dan alle anderen zien als onvoorwaardelijke liefde, is wat het werkelijk betekent om wakker te zijn. Er is zoveel nadruk gelegd op het geloven in een gebeurtenis, een samenzweringstheorie, een zonneflits, of een persoon in een machtspositie, en als je een van deze mensen was, moet je nu erkennen dat je je geloof hebt gesteld in iets buiten de waarheid van wie jij bent. We zeggen niet dat iemand van jullie die deze transmissie nu ontvangt één van die mensen is, maar jullie weten wel over wie we het hebben.

Er komt een punt waarop iemand die in iets of iemand buiten zichzelf gelooft, gedesillusioneerd en teleurgesteld raakt. Er komt een moment dat iemand die buiten zichzelf kijkt, stopt, omdat hij zich realiseert dat hij een steviger fundament in zichzelf nodig heeft, dat hij iets moet hebben waar hij op kan rekenen en dat hij alleen in zijn eigen hart kan vinden. Daarom is het nu een van die tijden waarin je steeds meer mensen naar binnen ziet gaan en ontdekken wie ze werkelijk zijn, ontwakend voor het gevoel van expansie, oneindig en eeuwig, en dat kan alleen maar in henzelf gevonden worden.

Ware ontwakingen, geen mentale ontwakingen, maar het echte wakker worden, gebeurt op dit moment overal op je planeet, en het gebeurt meer dan gewoonlijk omdat de geloofssystemen van mensen afbrokkelen en zullen blijven afbrokkelen. Geloven in je eigen Goddelijkheid, dit erkennen als waarheid omdat je het zo voelt, is de manier om te ascenderen. En dan wacht je niet op je zon om een zonneflits te geven, je wacht niet op een black-out om een ervaring van ascensie te krijgen. Wanneer je wakker wordt voor de waarheid dat je niets van dit alles nodig hebt om je hogere zelf te worden, weet je dat je echt wakker bent.

Als je het voorbeeld voor anderen bent hoe een ontwaakte ziel eruit ziet en voelt, inspireer je het wakker worden van zoveel anderen. En als je nu bij jezelf denkt dat je dat gedaan hebt en dat mensen nog steeds niet wakker zijn, vragen we je om geduld te hebben. Wacht maar af, want de tijd komt. Jullie zijn degenen die al geruime tijd wakker zijn en deze nieuwe tijd inluiden, deze tijd van het massale wakker worden, deze tijd van het ontstaan van de Goddelijkheid in zovelen op jullie planeet. Wat een prachtige tijd om te leven en wakker te zijn op Moeder Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke