De Raad van Arcturië: Wees Ontspannen en Vertrouw Je Team / 6 maart 2018. / Daniel Scranton

Wees Ontspannen en Vertrouw Je Team;
De 9e Dimensionale Raad van Arcturië.
6 maart 2018. / Daniel Scranton
Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. Wij zijn verheugd om met jullie allen verbinding te maken.
De toegangsweg naar het tot stand brengen van iets in jullie levens, vind je als je geheel ontspannen bent en jij goed in je vel zit. In het algemeen zal jij geen gedachten, ideeën en ingevingen ontvangen wanneer je gespannen bent, jij je zorgen maakt en jij jezelf afvraagt of de inspiratie er ooit zal komen.
Terwijl het in je voordeel werkt zich te bevinden in een verheven positie van verlangen, werkt het niet altijd ten gunste van jou, ten gevolge van de gehechtheid en intensiteit die er mee gepaard kan gaan. Als je werkelijk, echt iets wenst te ondervinden, maar je weet niet hoe het zal gebeuren, ook niet wanneer en ten slotte óf het wel zal gebeuren, waarom zou je dan beginnen met je brein, je fysieke denkvermogen over te belasten om de juiste toegangsweg aan de weet te komen, de juiste keuze te maken en de juiste  
 richting in te slaan.

In plaats daarvan bevelen we je aan om vertrouwen te hebben en enige lasten van je schouders af te halen van alles wat je moet doen, met inbegrip van het in je oproepen van dat briljante idee. Sta open voor het ontvangen van hulp, die je hebt opgeroepen. Jullie allen kunnen profiteren van meer vertrouwen in het universum en de helpers die rondom je staan. Als je het team van helpers die je hebt zou kunnen zien of voelen, dan zou dit je denkgeest op zijn gemak stellen; je zou er dan op uit kunnen trekken om plezier te maken.

Ga door met hetgeen je belangstelling heeft en doe de dingen die je leuk vindt. Zet het idee uit je hoofd, dat je eerst dingen moet afmaken of iets in je leven moet veranderen ten einde uit te komen op een punt van plezier en voldoening. Nu meer dan ooit kan je rusten, ontspannen en ontvangen, omdat je in een vrouwelijke cyclus bent en de tijd om actie te nemen om dingen te laten gebeuren, achter je ligt.
Het is onze wens dat je geniet van de reis naar de 5e dimensie. Terwijl er dingen zijn die je nog steeds wenst te verwezenlijken hier in de 4e, wordt het tijd voor je om te leren hoe je de energieën kunt gebruiken, die je ter beschikking staan. Wij bevelen je aan dat je elke dag enige tijd besteedt aan het voelen van de supportersgroep rond om je heen alsmede de hogere frequentie van de energieën waarmede je kunt co-creëren. Doe het kalm aan en geef jezelf volop tijd om te spelen.
Wij zijn de Raad van Arcturië, en het was voor ons een plezier ons met jullie te verbinden.
Vertaling Winfried