De Raad van Arcturië: Jullie zijn de Scheppers van de 5e Dimensie / 7 maart 2018 / Daniel Scranton

Jullie zijn de Scheppers van de 5e Dimensie
De 9e Dimensionale Raad van Arcturië.
7 maart 2018 / Daniel Scranton

Gegroet. Wij zijn de Raad van Arcturië. Wij zijn verheugd om met jullie allen verbinding te maken.

In de loop van ons evolutieproces hebben wij vele wezens van vele verschillende werelden ontmoet en van verschillende dimensies; wij zijn onder de indruk van hetgeen het mensdom ons heeft laten zien. Wij zullen jullie nooit vergelijken met andere soorten of rassen, want jullie zijn uniek. En een van de vele manieren waarop jullie uniek zijn, is jullie vermogen om te ontwerpen.

Jij hebt in jezelf een creativiteit, die echt meesterlijk is. Veelal denk je dat andere wezens, hogere dimensionale wezens, dat die meer bijdragen aan de schepping van dit universum, jou planeet en zonnestelsel. Maar zonder jou, zonder jouw bijdrage zal de nieuwe versie van het universum dat wordt geschapen, niet bestaan.

Eén van de redenen waarom jij zoveel uitdagingen tegen komt en er zoveel heeft moeten ondergaan tijdens je leven daar op de planeet aarde, is dat je iets nodig had van waaruit je een betere en meer magische wereld kan scheppen. De 5e dimensie is een staat van trillingen. Het is niet een plaats. Echter, je creëert de wijze, waarop je de werkelijkheid ervaart als 5-dimensionale wezens. Nu in die zin creëer je de 5e dimensie

Jullie scheppen daarin de structuur, het ontwerp, de kwaliteiten en de potentiële groeimogelijkheden. Jullie zijn schitterende scheppende wezens die problemen kunnen oplossen. Dat is de reden waarom jullie zoveel uitdagingen willen aangaan. Natuurlijk, jullie krijgen hulp. Jullie hebben wezens zoals wij, je gidsen en hogere dimensionale wezens, die jullie inspireren. Niettemin zijn jullie degenen die de inspiratie en de energie in zich opnemen, de codes en informatie gebruiken die jullie wordt toegezonden en dat alles om iets volkomen nieuw te scheppen dat nog nooit is ervaren.

Jullie mensen zijn het hart van de universele verschuiving in bewustzijn. Wij allen zijn opgewonden om jullie creaties te beleven, jullie versie van de 5e dimensie. Wij zijn hier om jullie te assisteren. Wij zijn hier als jullie helpers en supporters om getuige te zijn van jullie ongelofelijke creaties.

Wij zijn de Raad van Arcturië, en het was voor ons een plezier ons met jullie te verbinden.

Bron: http://danielscranton.com/

Vertaling Winfried