De Nieuwe Aarde die jullie op het punt staan te Beërven.

De Nieuwe Aarde die jullie op het punt staan te Beërven.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 13 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn helemaal enthousiast over wat de mensheid te wachten staat. Jullie hebben tragische en moeilijke tijden doorgemaakt daar op Aarde, en er vindt altijd een wedergeboorte plaats als de mensheid zoiets traumatisch doormaakt als wat jullie hebben doorgemaakt met de pandemie. De wereld wordt een betere plaats, ongeacht hoe het er voor jullie uitziet, ongeacht wat jullie geloven dat er werkelijk aan de hand is. Het wordt een betere plaats omdat jullie allemaal het niveau van jullie bewustzijn verhogen. Jullie worden meer wie jullie werkelijk zijn door het trauma en de tragedie die jullie de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

Er is meer tijd geweest voor mensen om te ontwaken omdat zij hun normale activiteiten hebben gestaakt, waarvan sommige noodzakelijk zijn en activiteiten zijn die mensen graag doen, maar andere gewone dingen zijn die mensen deden uit gewoonte of verplichting. En meer tijd hebben om na te denken en op te merken wat er in jezelf omgaat, is precies wat ieder mens nodig had. Niet iedereen heeft gehoor gegeven aan de oproep, maar genoeg wel, en als gevolg daarvan creëren jullie een betere versie van de mensheid, de samenleving, en het leven daar op de planeet Aarde.

Jullie kunnen nu allemaal gaan ontspannen en opgelucht ademhalen, want het is de bewustzijnsverschuiving die jullie voor eens en voor altijd uit de pandemie zal halen. Jullie zullen opstaan om jullie krachtiger, zelfverzekerder en stabieler zelf te zijn omdat jullie deze tijd hebben gehad om na te denken en naar binnen te gaan, en jullie al heel lang klaar zijn om een nieuwe en betere wereld te creëren en te ontvangen. Nu staan jullie aan de vooravond van het leven in die nieuwe wereld, en je kunt er ook opgewonden over raken.

Stop met je te concentreren op wat je niet bevalt aan het leven daar op Aarde nu, en begin je te concentreren op waar je als gevolg daarvan in bent gekatapulteerd. De nieuwe wereld die jullie aan het creëren zijn is een wereld die beter is voor iedereen, en het is alleen door het verhogen van het bewustzijnsniveau dat jullie die wereld zouden bereiken. Je zou er nooit komen door een verandering in politieke ideologie, een verandering in leiderschap, een verandering in beleid. Het zou altijd een basisbeweging moeten zijn, een waarbij zoveel mensen betrokken zijn dat jullie dit omslagpunt zouden creëren, en jullie hebben het gecreëerd, en jullie kunnen je heel goed voelen over jezelf en hoeveel jullie de afgelopen twee jaar zijn gegroeid.

We zien zoveel meer mensen die toegang krijgen tot de liefde, de vrede en de vreugde die in hen aanwezig zijn. We zien zoveel meer hart-gecentreerde wezens die werken vanuit vriendelijkheid en mededogen en een verlangen naar een betere Aarde voor iedereen. En dat is wat jullie aan het creëren zijn, en dat is de wereld die jullie op het punt staan te beërven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien