De Maart 2023 Energieën

De Maart 2023 Energieën

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben een mooie transmissie voor jullie vandaag. We komen jullie vertellen over de energieën voor maart 2023.

Dit is voor jullie allemaal de tijd om je voor te bereiden op de voltooiing van de bewustzijnsverandering, en we zeggen dat niet omdat het morgen of volgende maand of zelfs volgend jaar zal gebeuren. Van waar je nu zit, zou je naar een heel andere tijdlijn moeten springen om het in die korte tijd die we je zojuist als voorbeeld hebben gegeven, te voltooien.

Dit alles gezegd hebbende, draait alles nu om het voltooien van de bewustzijnsverandering voor de mensheid, en een groot onderdeel daarvan is het loslaten van derde-dimensionale gehechtheden die jullie onderweg hebben opgepikt in dit leven en in andere levens die jullie op Aarde hebben geleefd.

Daarom zijn de energieën die voor de maand maart binnenkomen zeer ondersteunend voor jullie om de zwaarte van een gehechtheid definitief los te laten, en we hebben het over gehechtheid aan wat dan ook, zelfs aan een sprookjesromance.

We hebben het over je gehechtheid aan veel geld op de bank of je gehechtheid aan het feit dat je in de frontlinie van de bewustzijnsevolutiebeweging staat.

Je kunt gehecht zijn aan iets dat heel goed bedoeld is, zoals zoveel mogelijk mensen willen genezen, of dat nu fysiek of emotioneel is, en het kan nog steeds een gehechtheid zijn.

Als je in plaats daarvan de ruimte zou houden voor iedereen die genezen moet worden om die genezing te ontvangen die ze nodig hebben, dan zou je niet gehecht zijn aan het zijn van de genezer in dat scenario. Je ziet dus hoe dat je gehechtheid aan dat specifieke scenario verzwakt.

Het gaat allemaal om loslaten op dit punt, en wat je vooral loslaat zijn perspectieven, overtuigingen, identiteiten, dingen die geen plaats hebben in de vijfde dimensie.

En dus belasten ze je en houden ze je in een derde-dimensionale trilling. Nu zullen sommigen van jullie hun gehechtheid aan een derde-dimensioneel verlangen loslaten door dat verlangen daadwerkelijk te manifesteren, en zich dan realiseren dat het hebben van wat je wilde niet is waar deze reis om draait, en dat was het ook nooit.

Deze reis die jullie maken gaat over het verhogen van je bewustzijnsniveau, en je zult de hele dag en elke dag de gelegenheid krijgen om dat te doen, maar je zult in deze komende maand meer steun krijgen van je vrienden hier in de hogere rijken die er altijd naar streven je op talloze manieren te helpen.

Dit is er slechts één van.

Wij weten hoe gemakkelijk het is om daar op Aarde gehecht te raken. Wij zien ze elke dag geboren worden op jullie planeet, en wij herkennen de aantrekkingskracht ervan, zelfs voor degenen onder jullie die spiritueel wakker zijn. En er zijn velen van jullie die spiritueel wakker zijn; er zijn er meer dan er ooit geweest zijn op Aarde. En een van de manieren waarop jullie mensen leiden in de bewustzijns evolutie beweging is door die gehechtheden los te laten.

En zoals we eerder zeiden, zelfs een leider zijn in die beweging kan een gehechtheid worden als je denkt dat jij het moet zijn. Besef dat iedereen op dit moment perfect zijn rol speelt om jullie naar dat hogere bewustzijnsniveau te brengen, en je kunt genieten van wat je ontvangt van degenen die jullie begeleiden en onderwijzen, en laat dat voorlopig genoeg zijn.

Jullie zullen ascenderen, en dit zal het leven zijn waarin jullie dat doen.

Onthoud dat, en denk ook niet dat de derde dimensie en alle derde-dimensionale manieren beneden je stand zijn. Ze zijn er om ervaren te worden, om van te genieten, en voor jullie om de weerstand los te laten tegen degenen die je niet zo plezierig vindt.

Maar alles wat er nu is in jullie leven en op jullie wereld is er als een katalysator om jullie naar dat hogere bewustzijnsniveau te brengen, en wij weten dat de energieën die jullie gedurende de maand maart worden aangereikt enorm zullen helpen om dat doel te bereiken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org