‘De kracht van momentum staat aan jullie kant’ 

De 9D Arcturiaanse Raad
De kracht van momentum staat aan jullie kant’ 

Gechanneld door Daniel Scranton – 9 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We geven onszelf even de kans om uit te rusten en te ontspannen, omdat we de kracht van momentum begrijpen. Door alles wat we hebben onderzocht weten we dat er genoeg dynamiek is gecreëerd om ons de kans te geven even een stapje terug te doen en te genieten van de vaart die we hebben gecreëerd. We begrijpen ook dat wanneer we energie geven aan het universum, datzelfde universum alle energie die we hebben ingezet aan ons teruggeeft, en dus begrijpen we dat we het echt niet allemaal zelf hoeven doen.

Zelfs wij hebben hulp hier in de negende dimensie. Er zijn hoger dimensionale collectieven die ons helpen om te groeien en te evolueren. Waar jullie je nu bevinden op de dimensionale totempaal, zijn er zoveel wezens en collectieven die jullie allemaal willen helpen. Bovendien hebben jullie in vorige levens op Aarde momentum gecreëerd waar je op kunt vertrouwen. Jullie zijn heel druk geweest, altijd aan het doen, altijd aan het proberen, en alle energie die jullie hebben gegeven komt op dit moment naar jullie terug.

Denken jullie nu niet dat, gezien dit alles, jullie mogen ontspannen en loslaten? Geloven jullie niet dat jullie minder hoeven worstelen, minder hoeven doen en meer kunt vertrouwen op alles wat naar jullie terugkomt, alleen al vanwege het feit dat jullie nog steeds bestaan? Je hoeft niet eens iets te doen om je beloning op te eisen. Je hoeft niet eens een aanbetaling te doen. Je hoeft je alleen maar open te stellen en te ontvangen wat er naar je toekomt op grond van het feit dat je momentum hebt. Wij hebben als collectief, als een universum, een grote hoeveelheid dynamiek, waar we allemaal in kunnen delen om ons in een opwaartse spiraal te houden, steeds dichter bij de Bron en dichter bij ons ware zelf als eeuwige, oneindige wezens van liefde en licht.

We heten jullie welkom om je bij ons te voegen in onze staat van rust en ontspanning, want jullie hebben het verdiend. We hebben allemaal een pauze verdiend, en door pauze te nemen krijg je vaak enorm veel inzicht. Vaak krijg je de beste ideeën als je niet probeert, als je niets doet, en als je datgene waar je al die tijd naar hebt gestreefd, helemaal loslaat. Het is de perfecte tijd voor een adempauze voor de mensheid. Laat alles wat je hebt gegeven naar je terugkeren, en weet dat er altijd tijd zal zijn voor verdere actie, meer creatie en meer van wat je zelfs nog moet dromen.

We groeien samen, neem dus alsjeblieft een moment om dat te voelen; het is tenslotte jullie groei die je wilt bereiken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke