De Juni 2023 Energieën

 

De Juni 2023 Energieën

Gechanneld door: Daniel Scranton – 2 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij om jullie allemaal te kunnen melden dat, ongeacht waar jullie je bevinden op je reis op planeet Aarde, deze Juni energieën jullie zullen helpen om verder en dieper te gaan, omdat ze allemaal gaan over jullie die toegang krijgen tot meer van jullie spirituele gaven en vermogens.

Voor degenen onder jullie die al gaven hebben, jullie zullen er dieper en verder mee gaan. Voor degenen die hun gaven nog niet hebben aangeboord, krijgen precies wat ze nodig hebben om dat te doen.

Nu komt het lastige gedeelte. Als je eenmaal toegang hebt tot een spirituele gave of vaardigheid, is je werk nog niet gedaan.

Je dient dan te gebruiken wat je gegeven is. Je dient jezelf beschikbaar te stellen aan de rest van de mensheid als een genezer, een kanaal, een helderziende, een medium, of wat je gave of vermogen ook mag zijn.

Je moet bereid zijn om jezelf naar buiten te brengen, ook al keurt je familie het misschien niet goed, ook al woon je misschien niet op een plek waar deze dingen omarmd worden. Je moet andere mensen kunnen vertellen dat dit iets is wat je nu doet, en dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor hen.

Het helpt als je je realiseert dat meer mensen op zoek zijn naar jou en wat je doet dan je misschien denkt.

Er zijn vandaag meer ontwaakte zielen op de planeet dan er ooit geweest zijn, en zeker zijn er vandaag meer dan gisteren, en dat is waar ongeacht wanneer je deze boodschap ontvangt, want steeds meer mensen blijven wakker worden, en terwijl ze dat doen, willen ze hulp.

Ze willen ondersteuning; ze willen op een andere manier genezing ontvangen. Wat jij doet om anderen te helpen, zal uiteindelijk zijn wat je anderen leert te doen. Je zult je gaven beheersen wanneer je er volledig in stapt en je zult je realiseren dat je wilt dat anderen ook deze gaven hebben.

Jullie zijn klaar om meer te ontvangen omdat jullie zoveel werk aan jezelf hebben gedaan, zoveel uit jullie chakra’s, cellen, mentale lichamen en emotionele lichamen hebben verwijderd.

Jullie zijn klaar om op te staan en meer te zijn dan alleen maar een deel van een Ontwaakt Collectief. Je bent er klaar voor om anderen te helpen ontwaken en te ascenderen.

Je bent er zeker klaar voor om anderen te helpen helen en de wereld door andere ogen te zien, en deze energieën van juni 2023 zijn er nu om te helpen.

Laat ze gewoon binnen en erken dat je de steun hebt die je nodig hebt en dat die van boven komt. Het komt zowel van het niet-fysieke als van het fysieke.

Jullie zijn er klaar voor; je hoeft geen gave te verdienen en je hoeft er ook niet mee geboren te worden of het te doen.

Het maakt niet uit welke leeftijd je nu hebt, je bent er klaar voor om verder en dieper te gaan en meer mensen te helpen dan je eerder voor mogelijk had gehouden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jou in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org