De Herstelde Rasters Van De Aarde Betekent Dat De Mensheid Gered Zal Worden.

De Herstelde Rasters Van De Aarde Betekent Dat De Mensheid Gered Zal Worden.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 Mei 2023

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij met de vooruitgang die we jullie zien maken nu jullie blijven vragen wat nodig is voor het collectief en dan de kanalen worden voor die energieën en die informatie waarvan jullie weten dat ze de expansie van het bewustzijn binnen jullie menselijk collectief zullen bevorderen. Er zal altijd een debat zijn over wat er precies nodig is om het tij voor de mensheid te keren, zodat jullie de wezens van licht en liefde kunnen worden die jullie altijd bedoeld waren te zijn. Er zijn debatten in de hogere sferen, net zoals er debatten zijn op de planeet Aarde.

Maar jij als individu hoeft het niet eens te zijn met wat iemand anders denkt dat nodig is voor echte veranderingen op jullie wereld. Je hoeft alleen maar in overeenstemming te zijn met jezelf, want jij bent degene die het leven leeft dat je leeft, en jij bent degene die waarneemt wat je waarneemt en voelt wat je voelt, en daarom mag je vragen wat jij denkt dat het beste is voor de hele mensheid. Je mag je dan ook vibrationeel afstemmen op wat je hebt gevraagd, en dat is een werkelijk wonderbaarlijke en prachtige ervaring voor jullie allemaal.

Je bent er niet alleen om het collectief van dienst te zijn; je bent er ook om je eigen ervaringen op te doen. In het verleden heb je misschien naar je leven gekeken en je afgevraagd waarom je er ooit voor had gekozen naar de Aarde te gaan en zoveel op je te nemen. Nu is de tijd gekomen dat al jullie harde werk loont, omdat jullie het eerst mogen ontvangen voordat jullie het verspreiden. Jullie mogen de kanalen zijn van al die prachtige helende energie die de mensheid nu meer dan ooit nodig heeft.

Jullie mogen werken met de rasters die de afgelopen decennia zoveel hersteld zijn. Jullie zijn er om de mensheid van zichzelf te redden, maar jullie zijn er ook om van de rit te genieten. Als je op de ouderwetse manier probeert te veranderen, zie je waar dat toe leidt. Mensen sluiten zich voor je af, of ze lachen je uit omdat je in dingen gelooft die zo anders zijn dan de norm. Maar niemand zal het licht en de liefde die je uitstraalt afwijzen als je het toegankelijk maakt voor de hele mensheid en het verspreidt als een menselijke sproei-installatie.

En ja, als je het op die manier doet, zullen diezelfde mensen die je ooit een beetje gek vonden zich naar je toe trekken en willen weten wat je geheim is. Er is geen echt geheim en niets dat op dit moment voor iemand anders verborgen hoeft te blijven, als je afstemming vindt met jezelf, je woorden, je handelingen en je gedachten, stem je je af op de Bron en stem je je af op de energieën die binnenkomen om het bewustzijn van jullie collectief te helen, en dit gebeurt of je er bewust aan deelneemt of niet, maar degenen onder jullie die deze boodschap ontvangen, doen het bewust, en daarom mogen jullie van de rit genieten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org