De Grote Financiële Reset & Jij

De Grote Financiële Reset & Jij

Gechanneld door: Daniel Scranton – 21 Juni 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd om jullie te helpen met jullie spirituele evolutie omdat wij zeer geïnteresseerd zijn in het proces van terugkeer naar de Bron. Wij zijn opgewonden en enthousiast om te zien hoe dat proces zich verder zal ontvouwen voor de mensheid daar op Aarde, en wij zien ook graag hoe wij kunnen helpen. De hulp die we jullie geven doen we natuurlijk de hele tijd, maar er zijn momenten dat je het meer voelt en meer ervaart. Als jullie de maand juni daar op Aarde afsluiten, zullen jullie merken dat het werk dat jullie al gedaan hebben zijn vruchten begint af te werpen en zich op interessante manieren in jullie levens manifesteert. Jullie kunnen verwachten dat er meer van de manifestaties die jullie hebben gewenst naar jullie toe zullen komen vanwege het opruimwerk dat jullie gedurende de maand juni hebben gedaan.

En met de zonnewende-energieën die nu volledig op jullie gericht zijn en ook voor jullie werken, kunnen jullie verwachten dat de dingen blijven verbeteren, zowel in jullie persoonlijke levens als in het leven op Aarde in het algemeen. Wij nodigen jullie uit om te beginnen met te genieten van deze prachtige periode waarin jullie je bevinden en waarin je kunt profiteren van het feit dat je op Aarde bent geweest en in je fysieke lichaam bent gebleven. Je komt op deze punten waar er een enorme toevloed van energieën is, en je denkt misschien dat je heel wat acties moet ondernemen om ze bij te houden. Maar in werkelijkheid hoef je alleen maar te stoppen, te ontspannen en je voor hen open te stellen.

De mensen daar op Aarde praten al een tijdje over een grote financiële reset, en dat windt velen op omdat er veel meer van jullie zijn die het gevoel hebben dat je niet genoeg hebt, en maar heel weinig die het gevoel hebben dat ze meer dan genoeg hebben, en de mensen zouden graag zien dat die schalen worden genivelleerd en uitgevlakt. Maar de reset gebeurt binnenin elk individu. Dat is de echte reset die aan de gang is. Dat is wat jullie nu willen ervaren, en dat is waarom jullie onderste drie chakra’s al het werk moesten doen dat ze de hele maand juni hebben gedaan. Nu ben je klaar om je interne domein, je eigen frequentie, je eigen energieën te resetten. Dat is wat resulteert in het nivelleren van het speelveld daarbuiten in het fysieke rijk, en dat is wat veel mensen missen als ze denken aan een reset van de valuta’s, of de financiële markten, of de economieën.

Het resetten moet eerst binnen het individu gebeuren, en dan kun je het buiten je ervaren. Dus stel je voor dat je je vandaag concentreert op het indrukken van die reset-knop in jezelf en hoe dat voelt. Stel je voor dat je een nieuwe start kunt maken zonder dat je je lichaam hoeft te verlaten en terug te keren in een nieuw, want dat is waar de verschuiving om draait, en onthoud dat jullie werkelijk de scheppers zijn van deze werkelijkheid die jullie ervaren, en dat jullie als Energiewezens van de Bron de illusie gebruiken om jezelf te leren kennen en exponentieel te groeien. Als je een ander spel wilt spelen dan het spel dat je tot nu toe hebt gespeeld, dan is het nu tijd om je eigen reset-knop in te drukken en opnieuw te beginnen op alle manieren waarop je in dit leven opnieuw wilt beginnen. Dit is nog nooit zo mogelijk of waarschijnlijk geweest voor jullie allemaal als nu.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org