“De Enorme Omvang Van Wat Er Op Dit Moment Gebeurt” 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞

 “De Enorme Omvang Van Wat Er Op Dit Moment Gebeurt” 

Gechanneld door Daniel Scranton 12 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn een eigen reis begonnen die we nu met jullie allen willen delen. We beginnen de enorme omvang te voelen van wat er met ons allemaal in het Universum gebeurt, ongeacht de dimensie, of jullie nu in een fysiek lichaam zijn of in een niet-fysieke vorm. De enorme omvang van de universele verschuiving in bewustzijn kan alleen worden afgemeten in een gevoelsstaat, ook al kunnen en zullen jullie overal om je heen veranderingen zien. En er zullen veranderingen in jullie lichamen en in jullie capaciteiten zijn.

De echte verandering zal zijn hoeveel van de Bron jullie naar en door je heen zullen voelen stromen, en datzelfde geldt voor ons en alle andere wezens in dit universum. We worden meer Bron-achtig, en dat is tegelijkertijd een fascinerende en mooie ervaring. Het is fascinerend als we stoppen en erover nadenken, en het is prachtig als we gewoon invoelen en het verschil in onszelf opmerken.

We breiden uit en nemen ieder moment van ons bestaan meer van ons ware zelf op, en dat doen jullie ook. Dit gebeurt zo met alle wezens in het universum, inclusief de dieren op jullie wereld. Jullie gaan de Goddelijkheid in het dierenrijk zien omdat zij niet de filters hebben die jullie wel hebben. En zij accepteren de extra infusie van Bron Energie en gaan ermee aan de slag. Aan de andere kant hebben jullie nog steeds die filters en hebben jullie nog steeds de mogelijkheid om dit proces te vertragen tot een slakkengangetje.

En daarom moet je de enorme omvang voelen van wat er in dit universum gebeurt. Als je erkent dat het ook met ieder ander mens zo gebeurt, dan kun je stoppen met zoeken naar de slechteriken en het met je vinger wijzen, want zij evolueren en groeien met jullie mee. Ze zullen óf meer van de Bron moeten toestaan ​​om naar en door hen heen te stromen, óf ze zullen de reis naar de vijfde dimensie niet met jullie maken. Daarom blijven we jullie zeggen om je aandacht van de boosdoeners af te leiden en deze op jezelf te richten, omdat jullie deze energieën ook moeten bijhouden, en dat gaat niet als je je hoofd in een konijnenhol hebben dat erg slecht voor je voelt.

Jullie moeten vertrouwen hebben in de evolutie van het menselijk bewustzijn en in jullie medemensen geloven, en het allerbelangrijkste is dat jullie de enorme omvang van wat er binnenin je gebeurt moeten voelen, omdat het hele universum ook in jou bestaat. Het is een holografisch universum waarin we leven en dat we allemaal zijn. Onthoud dat; onthoud dat alles en iedereen buiten je, ook binnen in je is. En onthoud dat deze ervaring die we allemaal samen doormaken, een glorieuze, wonderbaarlijke en vreugdevolle gebeurtenis moet zijn.

Het zal veel meer van al die dingen zijn als jullie je meer afstemmen op wat er gebeurt. Dat is ons voorstel, en we spreken uit ervaring wanneer we jullie zeggen dat het best goed voelt.

We zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke