De Beste Manier Om Je Dag Te Beginnen

 

De Beste Manier Om Je Dag Te Beginnen

Gechanneld door; Daniel Scranton – 23 januari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben enorm veel respect voor de mensheid. We weten dat jullie zeer uitdagende paden voor jezelf hebben gekozen in dit leven van ascensie.

Jullie konden niet anders dan deze uitdagingen aangaan in een tijd waarin het hele multiversum ascendeert, omdat alles van binnenuit en vanuit de schaduwen naar boven moet komen.

Jullie krijgen allemaal een kans om in jezelf te kijken, en velen van jullie zijn dat proces begonnen door buiten jezelf te kijken. Door de corruptie in anderen te zien, en in instellingen en systemen waarin je ooit je vertrouwen stelde, heb je iets blootgelegd dat bestaat als deel van de menselijke ervaring.

En als het daarbuiten is, dan zit het ook in jullie.

Jullie vinden het leuk als we jullie dat vertellen in relatie tot het manifesteren van wat jullie willen. Met andere woorden, als we jullie vertellen dat alles wat jullie verlangen ook in jullie zit, is er een warm, troostend gevoel dat jullie overspoelt, maar als we het hebben over dat wat duister is, dat wat negatief is, dat wat onderdrukkend is, en we herinneren jullie eraan dat als het daarbuiten is, het ook in jullie zit, gaat dat niet zo goed.

We leven allemaal in een holografisch universum. Er is geen afscheiding, en elk deel bevat het geheel. Daarom doet het geen enkel mens goed om met een beschuldigende vinger te wijzen naar die mensen, die organisaties, die systemen, die instellingen die kwaad doen en opzettelijk kwaad doen.

Iedere persoon die zich bewust wordt van die duisternis moet erkennen dat die duisternis ook in hemzelf bestaat en dat die duisternis naar boven komt en die persoon triggert omdat er in die persoon genezing en vergeving nodig is.

Je kunt ze niet gewoon allemaal opsluiten en er klaar mee zijn, want het bewustzijn dat die omstandigheden heeft gecreëerd zal nog steeds bestaan, en jullie zijn er om het bewustzijnsniveau daar op Aarde te verhogen, en dat begint allemaal door het in jezelf te doen.

Jullie zijn het punt van waaruit alles gecreëerd en ervaren wordt. Daarom moet het aan jou zijn om te veranderen, en als je iets ziet wat je niet bevalt, richt dan de lens op jezelf en vraag je af hoe je het beter kunt doen, hoe je meer kunt worden van wie je werkelijk bent als wezen van onvoorwaardelijke liefde.

Het lastige deel van het leven op Aarde waar we het eerder over hadden is hoe.

Hoe doe je het? Hoe verschijn je in de wereld als liefde als er zoveel is dat om je aandacht vraagt dat geen liefde is?

Om het beter te zeggen, dat spul, of die instellingen, of die mensen, hebben het volume van de liefde die ze werkelijk zijn zo laag gezet dat ze niet de liefde lijken te zijn die ze werkelijk zijn.

En jullie weten allemaal dat dat van tijd tot tijd kan gebeuren. Iets kan je zodanig raken dat je niet je beste zelf bent; je bent niet je meest liefdevolle zelf in alle situaties. En als je dat weet, kun je de anderen gemakkelijker vergeven, vooral degenen die in hun leven nooit enige liefde van iemand anders hebben ontvangen.

Stel je voor hoe dat moet zijn.

Nu, de manier waarop je je als liefde laat zien is door de liefde die in je zit te cultiveren op elk moment dat het gemakkelijk is om dat te doen.

Als je je verveelt en niet weet wat je moet doen, keer dan je bewustzijn naar binnen en vind de liefde die je werkelijk bent in je hart, adem erin, vergroot het, en vul je hele lichaam ermee. Vul dan je energieveld ermee, en ga de wereld in als liefde.

Wij raden je ten zeerste aan je dag te beginnen met precies dat te doen en jezelf er gedurende de dag regelmatig aan te herinneren dat je er bent om liefde te zijn en dat de liefde die je moet zijn altijd in je aanwezig is.

Het is slechts een paar momenten verwijderd van actief zijn in je, en je hebt de macht, altijd, om het te activeren. Je hoeft niet te wachten tot er een huisdier of persoon langskomt die extreem lief is.

We weten dat je dit kunt, omdat we steeds meer mensen dit zien doen, en we raken telkens weer opgewonden als we zien dat iemand voor liefde kiest.

Het is het antwoord; het is wat we allemaal zijn, en het is wat op dit moment het meest nodig is op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u
HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien