De Beste Manier Om De Antwoorden Te Krijgen Die Je Zoekt

De Beste Manier Om De Antwoorden Te Krijgen Die Je Zoekt

Gechanneld door: Daniel Scranton – 30 januari 2023

 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij hebben een perspectief dat wij graag met jullie allen delen over zo ongeveer alles wat jullie daar op de planeet Aarde beleven. Wij delen ons perspectief graag met jullie omdat wij weten dat het jullie geest verruimt, en omdat wanneer jullie hogere trillingsenergie tegenkomen, het ook jullie harten verruimt.

Wij komen niet naar jullie toe om jullie de enige antwoorden op jullie brandende vragen te geven. Wij komen naar jullie toe om jullie een uitnodiging aan te bieden om in hogere staten van bewustzijn te bestaan.

Anderen bieden jullie hun perspectief aan, en wanneer je dat perspectief tegenkomt, moet je jezelf afvragen of het resoneert, of het juist voelt, of het je in een hogere staat van bewustzijn brengt om ervoor te kiezen hun uitnodiging te aanvaarden.

Dit is voor jullie allemaal een tijd van groot onderscheidingsvermogen, en het gaat er niet om of iets op dit moment logisch voor jullie is.

Jullie hebben je logische verstand zover gebracht als het jullie kan brengen. Nu is het tijd om te voelen wat het ook is dat je overweegt en te bepalen of je je meer expansief of meer ingekrompen voelt wanneer je je richt op die tijdlijn, die gelegenheid, die leer, dat perspectief, enzovoort.

Jullie hebben je leven zo ingericht dat je jezelf de kans geeft bepaalde emoties te voelen. Wat jullie je niet realiseerden toen jullie de niet-zo-goed-voelende emoties voelden, is dat die ook gevoeld moesten worden om een fijn afgestemd onderscheidingsvermogen te hebben.

Jullie moeten weten wanneer iets goed en wanneer iets niet goed aanvoelt, en de enige manier om die gevoeligheid te hebben is jezelf toe te staan alles te voelen.

Jullie zijn meesters van energie, van vibratie, van gedachten en van focus, en jullie zijn naar deze realiteit gekomen, met al haar uitdagingen, om dat aan jezelf te bewijzen. Je hoeft het aan niemand anders te bewijzen. Niemand anders houdt de score bij.

Jullie zijn het; jullie zijn degenen die willen groeien en uitbreiden en opnieuw één worden met de Bron op een manier die je alleen kunt ervaren nadat je jezelf de illusies van afscheiding hebt gegeven. Dus een vraag die je jezelf regelmatig wilt stellen is: ‘Kom ik op dit moment of met deze gedachte dichter bij de Bron, of ga ik verder weg?’

Het antwoord kan je alleen krijgen door in je lichaam te voelen, in je chakra’s.

Je hebt alles wat je nodig hebt in je, maar je krijgt vaak uitnodigingen, upgrades en activeringen van buitenaf die helpen het bewustzijnsniveau in je te verhogen, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. En is dat niet de manier waarop jullie allemaal kunnen groeien door jullie ervaringen, ongeacht wat ze zijn?

Voordat je een ervaring die je hebt veroordeelt, vraag jezelf af of er een mogelijkheid is dat de ervaring door jou gekozen is, zodat je ervan kunt groeien. Wees niet hard voor jezelf, want je bent nu bewuste en weloverwogen scheppers.

Jullie waren al meesters voordat jullie op aarde incarneerden, en jullie zijn daar om jullie eigen meesterschap aan jezelf te openbaren.

Als je jezelf toestaat te voelen in alles wat er in je leven is en wat je wordt voorgeschoteld, zijn dat de momenten waarop het meesterschap aanwezig is.

Het is voelbaar. Jullie kunnen het tastbaar voelen, als jullie jezelf daartoe toestaan, en dat is de uitnodiging die wij jullie op dit moment geven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org