De Arcturianen Zijn Op Zoek Naar Nieuwe Rekruten

De Arcturianen Zijn Op Zoek Naar Nieuwe Rekruten

Gechanneld door: Daniel Scranton – 2 februari 2023


“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn vereerd om ons met jullie allen te mogen verbinden.

We richten onze blik op diegenen die het meest openstaan voor het ontvangen van hoogfrequente energieën.

Wij hebben ons gericht op diegenen die hebben laten zien dat zij grote hoeveelheden hoogfrequente energieën aankunnen, omdat wij weten hoeveel verschil één persoon kan maken. Wij weten dat jullie allemaal meer mensen op Aarde nodig hebben die niet alleen met andere mensen delen wat zij weten, maar ook die hoge-frequentietrilling uitstralen die een rimpeleffect heeft dat iedereen raakt met wie zij in contact komen.

Wij zeggen dit van tijd tot tijd tegen jullie, maar het is de moeite waard het hier te herhalen.

Jullie weten werkelijk niet hoe krachtig jullie zijn, en wanneer jullie besluiten uit te vinden hoe krachtig jullie zijn, zullen jullie versteld staan van hoeveel jullie kunnen ontvangen, hoeveel jullie kunnen creëren, en wat jullie kunnen doen met de energieën waartoe jullie toegang hebben.

Jullie zijn fenomenale wezens; jullie zijn wezens van pure liefde. Jullie zijn Bronnenergie die zich in fysieke lichamen projecteert, en jullie zijn vergeten wie jullie zijn en waar jullie vandaan komen, maar het is tijd om te ontwaken.

Het is tijd om jezelf deze waarheden te tonen. Het is één ding om ze in je bewustzijn te houden en nog iets anders om ze te leven.

Als je na het ontvangen van deze transmissie besluit dat je geïnteresseerd bent in het kennen van je kracht en in het bepalen van hoeveel energie je kunt ontvangen, zullen we dat merken.

We zijn erg enthousiast over wat we jullie allemaal zien doen op de tijdlijnen waarop we ons hier in het niet-fysieke concentreren. We hebben het over de tijdlijnen waar jullie exponentieel groeien door jullie hart te openen en anderen lief te hebben, door jullie kruinen te openen en meer te ontvangen, door jullie geest te openen en alles wat jullie niet langer dient los te laten en alles binnen te laten wat jullie troost, voedt, revitaliseert en de waarheden bevestigt die soms onder de oppervlakte van jullie bewustzijn liggen.

Jullie zijn klaar om meer aan te nemen, meer te doen, meer te zijn, en anderen de weg te wijzen, en wij zijn op zoek naar nieuwe rekruten omdat wij klaar zijn om met meer van jullie als individuen te werken en om te helpen deze verschuiving in bewustzijn soepel, vreugdevol en vredig tot stand te brengen.

En wij zullen jullie blijven begeleiden naar die tijdlijnen en die toekomst omdat wij zoveel van jullie houden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org