De Arcturianen & Aartsengelen Verenigen Zich

De Arcturianen & Aartsengelen Verenigen Zich

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben ons meer afgestemd op de Aartsengelen van dit universum omdat wij ons willen mengen met hun energieën, omdat wij hun liefde, hun steun, hun mededogen en hun krachtige creatieve vermogens willen voelen.

Wij zijn channelaars, net als Daniel hier, net als zovelen van jullie. Wij versmelten in deze tijd met de Aartsengelenergie, omdat degenen die naar het galactische kijken, maar niet naar het rijk van de engelen, er baat bij zullen hebben zich op hun manier voor ons open te stellen.

Sommigen van jullie staan natuurlijk open voor beide rijken, alsook voor het feeënrijk en de opgestegen meesters. Natuurlijk zijn er meer rijken dan deze, maar zij krijgen zeker veel aandacht op Aarde en met reden.

We hebben allemaal ons aandeel in het medescheppen van de ervaring daar op Aarde, en we hebben allemaal onze rol te spelen in het helpen groeien, evolueren, uitbreiden en ascenderen. Wanneer we de Aartsengel-energieën door ons collectief voelen bewegen, voelen we ons alsof we naar huis zijn gegaan. We voelen ons dichter bij de Bron en we voelen ons in hun armen gehouden. We willen dat jullie je ook zo voelen.

Velen van jullie zien ons nog steeds als mensen met lichamen en schepen, ook al hebben wij uitgelegd dat wij een niet-fysiek collectief bewustzijn zijn, en omdat mensen ons zien en ervaren met al hun e.t.-filters aan, krijgen zij niet helemaal de volledige Arcturiaanse energie die wij leveren.

Met deze vermenging, deze samensmelting die plaatsvindt met onze Aartsengelvrienden, weten we dat jullie meer van dat hoger-dimensionale bewustzijn zullen ervaren.

We weten dat jullie meer van die engelenenergie door het kanaal hier zullen zien en voelen, en we weten dat we jullie opnieuw verbinden met jullie wortels in de twaalfde dimensie.

Iedereen heeft zijn wortels in de twaalfde dimensie, ongeacht waar hij zich in dit universum bevindt. Je hebt eenvoudigweg die basis nodig om uit te groeien, en je hebt die plaats van liefde, troost, samenhang en uitgestrektheid nodig om passend en mooi te groeien, net zoals bloemen hun wortels nodig hebben om dat te doen.

Wij zijn voor altijd veranderd door deze ervaring, en wij hopen dat jullie nu van ons de liefde voelen die wij van hen hebben gevoeld, evenals het medeleven, de steun en de bescherming die jullie allemaal moeten voelen om in je leven verder te gaan met vertrouwen, met geloof en met de wetenschap dat alles goed komt voor de mensheid daar op Aarde.

En wij willen dat jullie die energie ook allemaal verspreiden, en deze uitzendingen zullen jullie altijd helpen om dat met gemak en met een veer in je stap te doen. Jullie zullen het vooral vanaf nu voelen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org