De Arcturiaanse Raad: Meer Gronden in het Fysieke 20 Maart 2018 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Meer Gronden in het Fysieke
20  Maart 2018 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij beginnen te begrijpen hoe de menselijke conditie voor jullie geweest is gedurende levensspannen en levensspannen aan ervaring. Wij kunnen zien hoe de nadruk op het fysieke rijk de meeste individuen tegengehouden heeft van echt te ervaren wat het is om een ziel te zijn die een fysieke ervaring heeft.
Welnu, hoe meer van jullie die ontwaken, hoe meer van jullie wij horen praten over het willen verlaten van het fysieke. Jullie willen klaar zijn met de dichtheid en de beperkingen die jullie ervaren hebben voor zo een lange tijd. Wij begrijpen dit verlangen. Wij weten nu waar jullie allemaal vandaan komen, maar wij moeten jullie aanraden dat jullie in jullie fysieke lichamen blijven met het besef van wie jullie werkelijk zijn, alles dicterend terwijl jullie voorwaarts gaan in deze levenservaring.

Jullie hebben de kans om meesters te worden die een fysiek lichaam handhaven, en jullie hebben de kans om veel meer hoge frequentie energie voort te brengen. Maar jullie moeten voor nu wel in jullie lichamen blijven. Weet gewoon dat iedere stap voorwaarts die jullie nemen op deze reis jullie dichter naar jullie lichtlichaam ervaring brengt. Jullie zullen nog steeds een fysicaliteit voor jullie hebben, voor jullie fysieke lichaam, maar het zal gemakkelijker zijn, meer hanteerbaar, gezonder, en jullie zullen nooit meer de tand des tijds voelen.
Dit is waar jullie naartoe gaan, maar jullie kunnen daar niet komen door het fysieke te verlaten. Jullie moeten door de fysieke ervaring heengaan op dezelfde manier als jullie door een onplezierige negatieve emotie heengaat om daar te komen waar jullie naartoe willen gaan. Hoe meer van jullie gefocust blijven op jullie fysieke lichamen en op het gronden op Moeder Aarde, hoe meer hoge frequentie energie jullie voor de rest van de Mensheid kunnen gronden, en hoe gemakkelijker jullie dit ascentie proces voor de niet ontwaakten kunnen maken.
Jullie verhuizen in/naar een tijd waar jullie zoveel meer vrijheid en zoveel meer lichtheid van Zijn zullen ervaren. Dus ben geduldig. Ben in het proces, en ben ervan verzekerd dat de dingen in het fysieke beter gaan zijn. 
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved – http://danielscranton.com/