De Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Meest Krachtige Vermogens.- 4 Oktober 2021

De Arcturiaanse Raad Jullie Meest Krachtige Vermogens.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 4 Oktober 2021

 “Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij blijven vertrouwen op ons vermogen om te voelen en aan te voelen zodat wij weten waar jullie allemaal op Aarde het meeste baat bij zouden hebben. Jullie hebben het vermogen om dit ook met jezelf en met anderen in jullie levens te doen. Jullie hebben het vermogen om zovelen te helpen en zo veel te helpen door die bereidheid om aan te voelen en te voelen wat er werkelijk nodig is in een situatie. Jullie moeten ook aandacht schenken aan je eigen gevoelens, aan de gewaarwordingen die in je opkomen, om jezelf te geven wat je nodig hebt, om de versie van jezelf te zijn die je wilt zijn, en uiteindelijk, om met zoveel mogelijk gemak en vreugde te ascenderen.

Als jullie je gevoelens negeren, de gewaarwordingen die je krijgt, dan negeren jullie de boodschappen die tot jullie komen van je gidsen, je hogere zelf, je overziel, het universum, de Bron, en ontelbare anderen. Als er een zeer nauwkeurige manier is om samen te vatten wat de verschuiving in bewustzijn is, dan zou die samenvatting zijn dat je verschuift van georiënteerd zijn op het verstand naar gecentreerd zijn op het hart. En in je hart draait alles om voelen; het draait allemaal om aanvoelen, terwijl je verstand alles doet om dingen uit te zoeken, te denken over het verleden, de toekomst. Het kan op de juiste manier gebruikt worden om je te focussen. Een goed getrainde geest zal je gefocust houden in de richting waarin je het best gefocust kunt zijn, en daarom is het een goede oefening voor je om aandacht te besteden aan je gedachten, maar dan uiteindelijk te erkennen dat je gedachten ook aanwijzers zijn, en ze wijzen je in de richting van je gevoelens, je vibratie.

En als jullie meer aandacht besteden aan wat er in je omgaat, wat je voelt, wat je voelt in je lichaam, dan aan wat je denkt over een situatie, zul je er altijd veel profijt van hebben. Je zult ook altijd in staat zijn om dieper te gaan met andere mensen. Je zult niet alleen in staat zijn hen te helpen, maar je zult ook in staat zijn je met hen te verbinden, compassie voor hen te voelen, en hen de weerspiegeling te laten zijn die ze zeker voor jou zijn. Er is altijd iets dat een persoon je brengt waarvan je moet erkennen dat het ook in jezelf aanwezig is. Er is niet één zinloze interactie in het hele universum. Alles wijst je terug naar jezelf, naar die innerlijke werkelijkheid die je hebt, waar je voelt en waar je aanvoelt wat er werkelijk aan de hand is.

Wij hebben geen lichamen meer, maar wij kunnen nog steeds gewaarworden, en wij kunnen nog steeds voelen. Het is nu gemakkelijker voor ons dan toen we nog fysieke lichamen hadden, en dus begrijpen we wat jullie doormaken nu jullie verschuiven en jullie je gedachten, je ideeën, je overtuigingen en je neiging om je te richten op verleden en toekomst, loslaten. Jullie worden beter; dat is iets wat we jullie ook willen meegeven. Jullie worden beter in aanvoelen en voelen. Jullie worden gevoeliger als individuen en als collectief, en dat komt jullie allemaal heel goed van pas, ongeacht wat jullie nu voelen. Omarm het.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org