De Andromedan Raad van Licht: Jullie Levenswerk, Doel en Missie om op Aarde te zijn

De Andromedan Raad van Licht: Jullie Levenswerk, Doel en Missie om op Aarde te zijn

Kanaal: Daniel Scranton – 23 Juni 2024

Wij zijn de Andromedaanse Raad van Licht, en we zijn ook erg opgewonden om met jullie in contact te komen.

Ergens diep van binnen weet je wie je werkelijk bent, en het is je levenswerk, je missie, om die plek in jezelf te vinden. En dan is het jouw doel om die waarheid te leven. Als je eenmaal ontdekt wie en wat je werkelijk bent door de liefde van binnenuit te voelen opbloeien, dan heb je de taak om de wereld die liefde te laten zien. Sommigen van jullie kunnen dat doen door middel van kunstwerken. Sommigen van jullie doen het misschien door middel van liedjes. Sommigen van jullie doen dit misschien door gebouwen, boeken, kleding te maken, en sommige mensen stralen die liefde gewoon uit, zodat iedereen die ze ontmoeten voelt dat de liefde in hen geactiveerd wordt als ze in de aanwezigheid van die persoon zijn.

Zo zie je maar, het maakt niet uit wat je doet. Maar wat er echt toe doet, hoe je het doet en hoeveel van die liefde je werkelijk bent, breng je in wat je doet. Het is belangrijk dat je dit weet, omdat het belangrijk is dat jij je in de goede richting concentreert. Als je buiten jezelf gefocust bent, en je zoekt naar de liefde die van iemand of iets anders naar je toe komt, dan zul je ongetwijfeld struikelen en vallen. Als je dat gevoel wilt krijgen door iets te hebben bereikt dat je in de wereld hebt gezet en dat door anderen wordt gewaardeerd, zul je misschien ook merken dat je tegen een muur aanloopt.

Zelfs degenen die daar op aarde geweldig werk hebben geproduceerd, verliezen uiteindelijk die ervaring van creativiteit, en als ze niet produceren, kunnen ze zich van binnen behoorlijk leeg voelen. Daarom, als je eerst naar binnen kijkt en de liefde vindt die je bent, en dan alles wat je doet met die liefde doordrenkt, maakt het niet zo veel uit of iets wat je doet openlijk gewaardeerd wordt door iemand anders. Je zult er nog steeds die liefde in hebben gegoten en meer van de liefde van de Bron in de wereld hebben gegrondvest. En als je het gevoel van de onvoorwaardelijke liefde van de Bron kunt behouden nadat je hebt gedaan wat je doet, dan zul je het niet met een scherp, kritisch menselijk oog beoordelen.

Je kunt van al je creaties houden. Je hebt het vermogen om dat te doen, en je zult merken dat van jezelf houden, van anderen houden en houden van wat je doet de meest bevredigende ervaringen zijn die je in je fysieke lichaam zult hebben terwijl je daar op aarde verblijft. Het hoeft niet ingewikkelder te zijn dan dat. Als je problemen hebt met het vinden van de liefde die in je zit, komt dat omdat er iets in de weg staat. En het kan angst zijn, verdriet, woede, teleurstelling, gebrek aan vertrouwen. Wat het ook is, als je er maar lang genoeg in blijft zitten, zul je het desintegreren met je aandacht ervoor, en zul je ontdekken dat de liefde er al die tijd onder of achter bestond.

En dan kun je je missie uitvoeren om te zijn wie je werkelijk bent en die liefde naar alle anderen te sturen, zelfs al is het alleen maar door het creëren van een glimlach of een bedankje, zelfs als je gewoon compassie toont voor een ander, zoals je beweegt je dag door, je stuurt nog steeds die liefde die je werkelijk bent de wereld in. En dat is wat je moet doen. Dat is de reden waarom we allemaal bestaan, en het is wat het meeste licht naar dit universum van ons brengt, licht waar we dan allemaal samen van kunnen genieten in harmonie met de Bron.

Wij zijn de Andromedaanse Raad van Licht en we hebben ervan genoten jullie op deze manier te dienen.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

 

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien