De Andromedaanse Raad van Licht – Wat er op dit moment op Aarde aanwezig is

De Andromedaanse Raad van Licht – Wat er op dit moment op Aarde aanwezig is

Kanaal: Daniel Scranton – 23 April 2024

Wij zijn de Andromedaanse Raad van Licht en we zijn erg enthousiast om op deze manier met jullie in contact te komen.

Jullie komen op een punt in jullie bewustzijnsevolutie waarop jullie beginnen te beseffen dat jullie toch niet zo afgescheiden zijn. Nu vinden jullie het leuk om te erkennen dat jullie niet gescheiden zijn van degenen zoals wij, die zich hoog in de sterren en in hoger-dimensionale gebieden bevinden. En wij waarderen het dat je naar ons opkijkt, en naar de Pleiadiërs en Siriërs, Arcturiërs en Lyranen. We willen ook dat je bedenkt dat je ook erg verbonden bent met het plantenleven, het dierenleven op jullie wereld. Wij willen dat je je verbonden voelt met de bodem van je planeet en dat je weet dat wij ons licht en onze liefde in die andere koninkrijken daar op aarde laten stromen.

De planten-, dieren- en mineralenrijken zijn zeer ontvankelijk voor energieën met een hogere frequentie, en wij bieden deze energieën voortdurend aan. Wij moedigen jullie aan om naar buiten te gaan en in contact te komen met de natuur, omdat we weten dat deze op een hogere vibratie werkt dan de meesten van jullie meestal. Nu heb je het vermogen om heel hoog te gaan in termen van je vibratie en waar je verbinding mee kunt maken in het niet-fysieke, omdat je van die complexe geesten hebt die de neiging hebben om dingen soms ingewikkeld te maken.

Maar als je het allemaal eenvoudiger maakt en je concentreert op het ontvangen van wat het overal om je heen en boven je en in je is, dan begin je een glimp op te vangen van hoe het is om één te zijn met alles, om in jezelf te zijn. een staat van verlichting. We gaan door met het gebruiken van de planeet waarop jullie door de ruimte reizen als een middel om te verankeren in onze hogerfrequente bewustzijnsstromen, de leveringen die we voor jullie allemaal hebben in menselijke fysieke lichamen.

We weten dat het soms gemakkelijker is om verbinding te maken met de planten-, dieren- en mineralenrijken, en dat komt omdat ze zo ongecompliceerd zijn. Het is omdat ze besloten om met een minder complexe geest te incarneren dat ze zo goed kunnen ontvangen wat jullie allemaal wordt aangeboden. We nodigen jullie ook uit om jezelf en je leven zo goed mogelijk te vertragen en te ontcompliceren.

Het is waar dat voor iemand die de hele dag naar een scherm heeft zitten staren, buiten zijn, verbinding maken met een bloem, of een boom, of een hert, veel minder opwindend en veel minder interessant kan lijken, maar als je verankerd raakt in je lichaam en je kunt de verschuivingen voelen die in je plaatsvinden als je verbinding maakt met deze prachtige wezens, je zult weten dat alles wat je nodig hebt aanwezig is op dat moment waarop je aanwezig bent en je één bent met een ander bewustzijn, een ander wezen, een ander aspect van de Bronenergie dat is er hun licht met jou te delen.

En we willen de rotsen, de grond en het zand niet weglaten. De kristallen vallen ook in die categorie van het mineralenrijk, en je omringt jezelf graag met kristallen als je spiritueel wakker bent. Je beseft wel dat ook zij veel energie en een hoger bewustzijn bevatten. Naarmate je verder komt, zul je toegang krijgen tot meer en zul je meer vrede, liefde en harmonie in jezelf vinden.

We weten dat jullie tot zoveel in staat zijn daar op Aarde, en we zullen jullie ons licht en onze liefde rechtstreeks blijven sturen, en we zullen zien dat steeds meer van jullie zich voor ons openstellen omdat we weten dat jullie je graag verbinden met hogere bewustzijn en buitenaardse wezens. We willen ook dat jullie erkennen dat jullie omringd zijn door wezens daar op Aarde die al verbonden zijn met een hoger bewustzijn en buitenaardse wezens, en jullie profiteren enorm van hun aanwezigheid in jullie levens.

Wij zijn de Andromedaanse Raad van Licht en we hebben ervan genoten jullie op deze manier te dienen.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org