De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad “Jullie zijn de primaire schepping” / Daniel Scranton /17 juni 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
“Jullie zijn de primaire schepping”
Daniel Scranton /17 juni 2018

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.
Jullie nemen de energie die jullie ontvangen en veranderen deze in voorwerpen, omstandigheden, relaties en nieuwe werkelijkheden. Jullie nemen het bewustzijn en vermengen het met de hogere frequentie energieën die overal om jullie heen zijn. Zie je, jullie zijn een deel van elke creatie. Wanneer jullie het idee doorgronden dat er geen afscheiding is, vergeten jullie soms dat het al jullie ervaringen omvat.
Jullie zijn niet afgescheiden van wat je ervaart, en je creëert met behulp van je eigen bewustzijn. Er gebeurt dus nooit iets met je. Het gebeurt allemaal vanwege jou, niet alleen omdat je bestaat, maar ook omdat je niet anders kunt dan meer te creëren van wat je bent. Daarom wil je creëren met de delen van jezelf waarvan je meer wilt ervaren.

Jullie kunnen alle delen van jezelf omarmen en toch selectief zijn met welke aspecten je kiest om mee te creëren. Jullie brengen een hele nieuwe ervaring van de vijfde dimensie teweeg en wat jullie op dit moment misschien niet beseffen, is dat jullie die ervaring zijn van de vijfde dimensie. Jullie zijn het. Jullie zijn de primaire schepping.
Dus, hoewel het interessant is om te leren over andere werelden, andere sterrenstelsels, al je vermogens en al het andere dat tot je bewustzijn komt, zal jij altijd de belangrijkste factor zijn. Je zult altijd de primaire gebeurtenis zijn, de primaire omstandigheid, de primaire ervaring. Al het andere om je heen zal altijd op zijn plaats vallen om niet alleen terug te kijken naar wie je bent, maar ook naar wie je verkiest te zijn.
Daarom, als jullie een andere ervaring van jullie wereld willen hebben, moet je een andere ervaring van jezelf creëren. Er is niets belangrijker dan dat je bewust bent. Wees je bewust van wat je aan het vibreren bent. Wees je bewust van wat je kiest. Wees je bewust van welk aspect van jezelf dat je gebruikt om je werkelijkheid te creëren, en door dat bewustzijn zul je zeker verstandig kiezen.
Wij zijn de Arcturian Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met je te maken. 
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien