De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: Eenvoudige Stappen om Voorouderlijk Trauma’s Op te Ruimen

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: Eenvoudige Stappen om Voorouderlijk Trauma’s Op te Ruimen

Kanaal: Daniel Scranton – 8 juli 2024

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben een enorme hoeveelheid respect voor jullie allemaal die voor zichzelf zeer uitdagende levens hebben gekozen, omdat we weten dat jullie het niet alleen voor jullie eigen ervaringen doen.

We weten dat degenen onder jullie die naar voren komen en veel op zich nemen, dat doen voor jullie hele voorouderlijke lijn. Jullie helpen versies van jezelf uit vorige levens en jullie helpen de generaties die in de toekomst in jullie familie geboren zullen worden.

Jullie helpen parallelle aspecten van jezelf op andere tijdlijnen en zelfs in andere universa. Jullie helpen ook de hele mensheid door door een zeer uitdagende levensomstandigheid heen te gaan, of wat sommigen misschien zelfs een trauma noemen, omdat jullie anderen laten zien dat er een andere manier is.

Jullie laten iedereen die met jullie verbonden is zien dat ook zij de uitdagingen van het leven aankunnen, met gratie, met waardigheid en met liefde en vreugde die naar hen toe en door hen heen stroomt.

De trauma’s van het leven hoeven niemand te verpletteren en wat we op dit moment op Aarde zien, is dat veel minder van jullie verpletterd worden door de uitdagingen die jullie voor je hebben geplaatst voordat jullie incarneerden.

Het eerste wat je wilt doen als je voor een schijnbaar onoverkomelijke uitdaging staat, is deze accepteren.

Het tweede wat je wilt doen is erkennen dat je ervoor gekozen hebt.

Het derde wat je wilt doen is je emoties die je erbij voelt erkennen.

Het volgende wat je wilt doen is die emoties voelen.

En tenslotte, als je die emoties hebt opgeruimd, zul je een veel ander perspectief hebben op wat er feitelijk aan de hand is.

Je zult in staat zijn om het te zien als een springplank, een manier voor jou om spiritueel nog meer te groeien.

Alle trauma’s, uitdagingen en tragedies in het leven sturen ieder van jullie in een bepaalde richting. Sommigen van jullie beginnen steungroepen. Anderen gaan banden aan met mensen die samen met hen door deze omstandigheden zijn gegaan.

Sommigen hebben spiritueel transformerende ervaringen tijdens het trauma, en als je hoort over iemand die niet alleen een van deze zeer uitdagende ervaringen heeft overleefd, maar nu ook floreert, raak je geïnspireerd.

Het is de bedoeling dat jullie elkaar inspireren en het is niet de bedoeling dat iemand medelijden heeft met iemand anders op Aarde. Maar medelijden hebben met iemand is iets anders dan medelijden hebben, en het is de bedoeling dat jullie allemaal medelijden hebben met jullie medemensen die het lijden doormaken dat zij doormaken.

En wanneer je ruimte kunt houden voor een van die individuen om eruit te halen wat er van hen verwacht wordt en uiteindelijk te gedijen, dan ben je hen werkelijk van dienst en kun je toekijken en wachten op hun moment waarop ze jou en alle anderen die uiteindelijk hun verhaal horen, zullen inspireren.

En dat is hoe je voorouderlijke trauma’s opruimt en iedereen helpt die op dit moment de planeet Aarde met je deelt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

 

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien