De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: “De Redenen voor de slechte dingen die zich voordoen” / Gechanneld via Daniel Scranton / 12 November 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad:
“De Redenen voor de slechte dingen die zich voordoen”
Gechanneld via Daniel Scranton / 12 November 2019

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer tevreden over de vooruitgang die we jullie zien boeken en toch zijn we altijd op zoek naar meer manieren om jullie te helpen op jullie reizen. Een van de manieren die we hebben ontdekt om te doen is om jullie last te verlichten. Als jullie de zware last die jullie persoonlijk dragen los kunnen laten, zullen jullie je vrijmaken voor meer uitbreiding, meer integratie en zullen jullie met meer gemak en vreugde ascenderen. De grote verantwoordelijkheid die jullie als individu voelen, komt voort uit vorige levens, die jullie met elkaar verbinden en waar jullie een grote verantwoordelijkheid werd gegeven, en jullie zagen dat de planeet, het continent of het land waar jullie de leiding over hadden op de een of andere manier verviel.
Velen van jullie houden nog steeds schuld vast vanuit Atlantis, waar jullie dachten dat het jullie taak was om te voorkomen dat de asteroïde door de atmosfeer van de Aarde zou komen en Atlantis zou raken. En sommigen van jullie beschermden alleen maar jullie eigen dorp en vielen in slaap, of jullie waren gewoonweg niet in staat om het inkomende leger of de barbaren te bestrijden. En dus dragen jullie dat schuldgevoel, dat gewicht bij je, tot nu toe. Dit is een tijd waarin jullie opnieuw te horen krijgen dat er veel op het spel staat. Jullie krijgen te horen dat de Aarde vernietigd zou kunnen worden, of dat tenminste een deel ervan vernietigd zou kunnen worden. Jullie wordt verteld dat een groot deel van de bevolking zou kunnen omkomen, en die angsten borrelen op tot aan de oppervlakte.

Die onopgeloste trauma’s komen in jullie bewustzijn, en we willen dat jullie je werk doen en jullie angsten verwerken door ze te voelen, maar we willen jullie ook van de haak laten. We willen jullie ook laten weten dat, hoe traumatiserend het ook is geweest om zoveel dood en verderf te zien in jullie vorige levens, het nooit jullie schuld was. Alles wat er ooit is gebeurd, is in overleg gebeurd. Het heeft altijd een doel gediend. Dat doel is altijd al voor spirituele groei geweest.
En dus willen wij dat jullie dat weten, omdat we weten dat er op dit moment op Aarde veel dingen gebeuren die voor jullie geen enkele zin hebben. Jullie vragen je af hoe deze tragedie iemand van dienst kan zijn, maar wij verzekeren jullie dat er altijd een positief aspect zit aan alles wat er nu op Aarde gebeurt, in jullie geschiedenis, en in de geschiedenis van het hele Universum. Dus we zijn hier nu om jullie te verlossen van die verantwoordelijkheid die jullie voelen om al jullie medemensen te beschermen tijdens de tumultueuze tijd van deze bewustzijnsverschuiving die al goed op gang is gekomen.
Jullie kunnen loslaten en jullie kunnen genieten van het proces van verschuiving. Jullie hebben onze toestemming, en datgene waarvan jullie genieten, wat jullie doen met jullie hart en wat jullie doen in liefde is altijd in dienst van dit hele Universum en daar voorbij.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbondenheid met jullie”.
Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl