De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: “De jaren ’20: Het decennium van Ontwaken” Gechanneld via Daniel Scranton / 10 November 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad:
“De jaren ’20: Het decennium van Ontwaken”
Gechanneld via Daniel Scranton / 10 November 2019

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn erg opgewonden over de wendingen en draaiingen die jullie allemaal voor je hebben. We hebben het over de grote veranderingen die zich in al jullie systemen voltrekken. En we zijn zeer geïnteresseerd om te getuigen van de manier waarop jullie je precies losmaken van de politieke, economische, educatieve en andere systemen die jullie nu hebben. Jullie zijn op weg naar een tijd van meer verlichting, en dat betekent meer vrijheid. Het betekent minder onderdrukking en minder tegenstrijdige relaties met elkaar. Binnenkort zal het één, verenigd menselijk collectief zijn, in plaats van rechts versus links, rijk versus arm, en het ene ras versus het andere ras.
Er zal minder identificatie zijn met wie je bent geweest, omdat jullie gedachten en harten worden uitgebreid door jullie ervaringen. De meeste van de beperkende overtuigingen die op dit moment op Aarde worden vastgehouden, worden vastgehouden vanwege een beperkte reikwijdte van de ervaring. Maar net zoals jullie die geplande chakra-upgrades hebben, hebben jullie ook andere ervaringen die alles gaan veranderen over hoe jullie jezelf en jullie relatie tot de rest van de mensheid, de Aarde en de Melkweg zien. Deze ervaringen zullen op verschillende manieren tot jullie komen. Het zal echt afhangen van het individu en waar jullie klaar voor zijn, maar we zijn er klaar voor om het volgende decennium van de jaren ’20 het decennium van ontwaken te noemen.

Jullie zullen niet alleen mensen in jullie leven zien waarvan jullie nooit hadden verwacht dat ze zouden ontwaken, en jullie zullen ook nog verder gaan met je eigen ontwakings ervaring. Jullie gaan jezelf heel anders leren kennen, vanuit een breder perspectief. Jullie zullen meer herinneringen hebben en jullie zullen in staat zijn om je te verbinden met zoveel andere wezens, zowel fysiek als niet-fysiek. En alles wat jullie perspectief verbreedt, zal deze gepolariseerde, ouderwetse systemen die jullie hebben, heel dom doen lijken.
Jullie nemen allemaal de overtuigingen die jullie vasthouden veel te serieus. Wij zouden graag zien dat meer van jullie jezelf uitlachen omdat je je helemaal opwindt over wat iemand anders gelooft of wat ze zeggen. Leef jullie levens in het huidige moment en verbonden met je hart, en bereid je voor op het massale ontwaken dat komt omdat het komt, en het komt naar jullie woonomgeving. Het komt zeker naar jullie bewustzijn, want jullie die deze transmissie ontvangen hebben bewezen klaar te zijn voor meer, en we zijn enthousiast om te zien wat jullie daarna gaan doen, want we weten dat het fantastisch zal zijn en we weten dat het nog maar het begin zal zijn.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbondenheid met jullie”.
Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien