De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad “De Effecten van de Zonnewende Golf” / Daniel Scranton / 22 juni 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
“De Effecten van de Zonnewende Golf”
Daniel Scranton / 22 juni 2018

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.

We zijn opgewonden dat dit moment bij jullie is, dit moment van de zonnewende golf van energie. En nu, is het hier en heeft het gewenste effect op de mensheid. Jullie ontvangen deze hoogfrequente energieën, en wij kunnen de overgrote meerderheid van degenen onder jullie die ontwaakt zijn, deze energieën zien accepteren in jullie velden en fysieke lichamen. Voor sommigen duurt het een beetje langer om zich te openen, maar uiteindelijk zullen ze dat wel doen.

Voor degenen die slapen, zullen deze energieën in hun energievelden wachten op de juiste timing. Diegenen van jullie die klaar zijn voor meer transformatie hebben verwacht te ontvangen, en nu dat jullie de energieën bij jullie hebben, zijn er enkele vertakkingen waarmee jullie moeten omgaan.

Sommigen van jullie zullen bijvoorbeeld meer slapen en sommigen van jullie zullen minder slapen. Sommigen van jullie zullen meer eten, en sommigen van jullie zullen minder eten. Sommigen van jullie voelen zich euforisch en anderen hebben pijn. Er is niet één juiste reactie. Jullie zijn niet allemaal op dezelfde plaats en jullie hebben niet allemaal dezelfde eerdere levenservaringen gehad, in dit leven en in alle anderen. Dus de energieën zullen jullie anders beïnvloeden, en ieder van jullie zal precies krijgen wat je nodig hebt.


Deze energiegolf is ontworpen om meer van de transformaties waar jullie om vroegen, te dienen en tot stand te brengen. Het gaat ook wat verbindingen uit het vorige leven oppakken, in het bijzonder van Atlantis, en jullie zullen de effecten ervan al geruime tijd voelen. Er zit veel in deze golf om te verwerken. Dus jullie zullen jezelf willen hydrateren(veel water drinken), rusten en aarden. Jullie zullen jezelf, zoals altijd, alles dat voor je opkomt laten voelen.

Maar jullie willen bijzondere aandacht schenken aan hoe jullie ervaringen je relaties met anderen beïnvloeden. Het best mogelijke effect is dat jullie je meer openhartig, liefdevoller, compassievoller zullen voelen en meer een verlangen hebben om anderen te bereiken vanwege die verbinding die al bestaat, maar die soms een beetje moet worden vergemakkelijkt. En dat is een van de vele effecten die deze golf op jullie heeft.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om ons met jullie te verbinden.’


Vertaald: wakkeremensn.blospot.nl