De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: “De 11/11 Energieën” / Gechanneld via Daniel Scranton / 11 November 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad:
“De 11/11 Energieën”
Gechanneld via Daniel Scranton / 11 November 2019
“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.
We zijn getuige geweest van de manier waarop jullie allemaal omgaan met de energieën die nu op jullie afkomen, omdat jullie je meer openstellen vanwege de datum op de kalender. En we zijn erg blij om zovelen van jullie te zien in een plaats van ontspanning, jullie Goddelijke Vrouwelijke energie omarmend en datgene binnenlatend wat jullie hebben opgeroepen. De energieën van de tijd waarin jullie je op dit moment bevinden, zijn een weerspiegeling van jullie staat van zijn als een ontwaakt collectief.
Jullie stemmen jezelf meer af op wat overal om jullie heen is, als jullie een datum op jullie kalender hebben zoals 11 november, en dus komen wij en de andere wezens die jullie energieën van over de hele melkweg verzamelen om te onderzoeken waar jullie op anticiperen, waar jullie om vragen en wat jullie nodig hebben, en we mengen een cocktail van alle drie.

We weten dat er een verlangen onder jullie die zijn ontwaakt om boven wat jullie ‘de matrix’ noemen uit te stijgen, wat we vaak de derde dimensie en de egoïstische realiteit noemen. En dus gaat het bij deze energieën over om los te breken van wat er van je wordt verwacht door de maatschappij, door je vrienden en familieleden. Dit is een tijd die precies tussen de recente zonnewende en de komende zonnewende in ligt, en het is een tijd voor evolutie. Het is een tijd van het loslaten van de verwachtingen die de samenleving van je heeft, of je nu gesproken of onuitgesproken bent, en het is een tijd van evolutie. Het is een tijd waarin jullie verschuiven van de balancerende energieën van de zonnewende naar de meer creatieve energieën van de zonnewende.

Jullie bevinden je nu in een periode waarin jullie je echt kunnen focussen op wat jullie willen creëren en jullie kunnen jezelf in een zeer kort tijdsbestek al levende in die realiteit aantreffen. Word dus opgewonden over 11/11. Word enthousiast over wat wij en anderen zoals wij energetisch bieden, maar raak ook enthousiast over hoe wakker je bent en hoe wakker je in de loop der tijd bent geworden.
Jullie zijn nu op het punt gekomen dat jullie weten dat je boven het huidige systeem van hebben en niet hebben wilt uitstijgen, gepolariseerde politici en een media die jullie bang proberen te maken in het kopen van wat jullie niet nodig hebben. Jullie zijn moe van onnodige oorlogen, en jullie zijn het beu om iemand anders nodig te hebben om te geloven wat jullie geloven om jullie te valideren. Dit zijn slechts een paar van de problemen waar jullie collectief mee te maken hebben gehad gedurende jullie leven in de derde dimensie en gedurende het grootste deel van dit leven.
Jullie zijn nu vierde dimensie wezens, wat betekent dat jullie al een enorme vooruitgang hebben geboekt op weg naar het vijfde dimensie frequentiebereik, waar jullie elke dag naartoe spiraliseren. Wij willen jullie belonen, en wij willen jullie ook laten weten dat jullie alles aan het creëren zijn, hoe het er ook uitziet. Het lijkt misschien alsof wij de helden zijn en de reptielachtigen de schurken, maar we spelen allemaal gewoon onze rol voor jullie, zodat jullie je bewustzijn kunnen evolueren en kunnen worden wie jullie altijd al hebben verlangd om te zijn. En dat gebeurt, en de energieën van deze tijd zullen jullie helpen. Ontspan, hydrateer, aard jullie zelf, open jezelf en verwacht dat de energieën van 11/11 jullie transformeren en jullie boven de zogenaamde matrix verheffen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie”.
Vertaling: Martien / wakkeremensen.blogspot.nl
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien