De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad: ∞ Wacht Niet Tot De Voorspellingen Uitkomen. / Daniel Scranton / Zondag 3 Februari 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad:
∞ Wacht Niet Tot De Voorspellingen Uitkomen.
Daniel Scranton / Zondag 3 Februari 2019
“Groeten. Wij zijn de Arcturian Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.
Wij overwegen de mogelijkheden die jullie allemaal voor je hebben en we weten dat jullie ook nadenken over welke tijdlijn het beste is voor jou als individu en voor de best mogelijke ervaringen voor het collectief. We erkennen ook dat velen van jullie nog steeds geloven dat bepaalde dingen gewoon zullen gebeuren, wat er ook gebeurt. En we weten dit omdat wij jullie horen vragen en wij zien jullie speculeren over wat er gaat gebeuren, alsof iets in steen gebeiteld kan worden.
Jullie gaan door met ascenderen, en dat is vrijwel de enige garantie om jullie heen. Nu zien we ook dat velen van jullie je eieren in één mand doen. Je hoort over iets dat op een bepaald moment in de toekomst zal gebeuren en je raakt erop gefixeerd. Dit is waar voor veel dingen, inclusief wat we zojuist hebben gezegd, is een garantie.

Je wilt niet wachten tot de verandering gebeurt, of iets anders gebeurt,  voordat je voor jezelf bepaald welk leven dat je in het hier en nu wilt leven. Wij willen dat je onthoudt dat je jouw realiteit creëert en welke realiteit je ook kiest om te creëren, er zal altijd een versie van het collectief met je zijn. Daarom, als je iets in je leven wilt ervaren, wacht dan niet tot een voorspelling uitkomt voordat je begint met leven.

Wij willen meer dan wat dan ook jullie allemaal bekrachtigen, en de beste manier om jullie te kunnen bekrachtigen is door jullie eraan te herinneren dat jullie nu het vermogen in jullie hebben om te voelen hoe je wilt voelen, om te vibreren in harmonie met dat wat jullie willen ervaren. Als jullie je gedachten lang genoeg van de toekomst kunnen afhouden, kunnen jullie een heel mooi cadeau voor jullie zelf maken, hier en nu. En jullie kunnen dat huidige moment uitbreiden voor de eeuwigheid.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met jullie te maken.”
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl