De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad. ∞ Helderwetendheid-upgrade ∞ / Daniël Scranton / 26 augustus 2018

 De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad.
∞ Helderwetendheid-upgrade ∞
Daniël Scranton / 26 augustus 2018

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij hebben het vermogen om de kleinste beweging in jullie evolutie te voelen, en we weten op dit moment dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden in het collectieve bewustzijn van de mens. Het is een verschuiving die jullie naar een nieuw punt in jullie evolutie brengt, een punt waar jullie niet langer externe validatie hoeven te ervaren om iets te weten. Jullie helderwetendheid is versterkt. Het is geüpgraded. Jullie zijn nu geactiveerd in je weten.
Dat is heel goed nieuws voor diegenen van jullie die aan zichzelf hebben getwijfeld. Je hebt ervaringen gehad en twijfelde toen aan die ervaringen en keek buiten jezelf om bevestiging. Je wilde weten dat je niet gek bent, en met deze meest recente upgrade zal het een stuk eenvoudiger voor je zijn om absoluut te weten zonder te stellen dat wat je ervaart echt is en dat wat je weet absoluut geen validatie behoeft of bevestiging.

Nu, wat jullie de komende weken en maanden en misschien zelfs jaren tegemoet gaan, is de uitdaging om jullie gewoontes te doorbreken. Alleen omdat jullie een cadeau hebben dat is geactiveerd en geüpgraded, wil dat nog niet zeggen dat jullie dat geschenk noodzakelijkerwijs zullen gebruiken. Dus dat is waar we binnenkomen. We komen binnen om jullie te vertellen dat je dit geschenk wel hebt, dat je het kunt gaan gebruiken, vertrouw meer op je innerlijk weten dan dat je vertrouwt op wat iemand anders zegt.
Je waarheid is waar en je zintuigen zijn verhoogd. Bereik die helderwetendheid. Bereik dat innerlijke weten en vraag dan niemand om hun goedkeuring.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om verbinding met jullie te maken.”
De Arcturiaanse Raad
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien