De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ De Gecombineerde Verlangens van de Mensheid / Daniel Scranton / Zaterdag 29 December 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
De Gecombineerde Verlangens van de Mensheid
Daniel Scranton / Zaterdag 29 December 2018

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.
We hebben alle verlangens van de mensheid genomen en we hebben ze samengebracht om ons een ​​beeld te vormen van al die gecombineerde verlangens. De gecombineerde verlangens van de hele mensheid hebben een unieke vibratie en we hebben die vibratie geïdentificeerd, zodat we die naar jullie toe kunnen sturen in de vorm van een download. Dit is een download die jullie allemaal zullen ontvangen op jullie energievelden rond de tijd van jullie Nieuwe Jaar.
Nu, zoals elke gave, moet je bereid zijn het te ontvangen. Je moet het uitpakken, openen en waarderen. Dus wat we aanbevelen is dat je voelt hoe dat de essentie van alle verlangens van de mensheid in elkaar zit. Voel het om je heen en nodig het uit. Door dit te doen, word je een deel van de vervulling van die verlangens.

Nu, jullie hebben allemaal je eigen verlangens, verpakt binnenin de essentie van alle verlangens van de mensheid. En wanneer je toegang hebt tot alle wensen, krijgt je toegang tot jouw eigen wensen. Je begint te opereren als een collectief, en dit is een van de manieren waarop je dat doel bereikt. Er komen er nog veel meer, maar dit is een prachtige plek om te beginnen.

Als je erkent dat de verlangens van iedereen op Aarde een plek hebben naast je eigen, begin je aan het proces van eenwording, en dat is waar het dit jaar allemaal om draait.        
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om met jullie verbinding te maken.’
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl