De 9de Dimensionale Arcturiaanse Raad Hoe wij jullie zien ∞ / Vrijdag 30 November 2018 / Daniel Scranton

De 9de Dimensionale Arcturiaanse Raad
∞ Hoe wij jullie zien ∞
Vrijdag 30 November 2018 / Daniel Scranton

“Groeten. Wij zijn de Arcturian Raad. We zijn blij om ons te verbinden met jullie allemaal.
We hebben een perspectief over de mensheid dat ons in staat stelt om jullie in een zo positief mogelijk licht te zien. We kunnen die visie van jou vasthouden omdat we zien wie je werkelijk bent onder de lagen van wat je op jouw pad hebt opgepikt. Wij willen dat je voelt voor de positieve verwachting die we voor je hebben. Het gaat verder dan hoop, want het is het weten dat we vasthouden aan de waarheid van wie je bent.
Jullie zijn wezens van puur licht en liefde, en jullie doen het veel beter dan jullie jezelf vaak geven. Jullie kozen ervoor om te incarneren in de moeilijkste dimensie, op de meest uitdagende, emotioneel geladen en gevarieerde planeet in het hele universum.
Jullie zouden jezelf kunnen beschouwen als de superhelden van onze Melkweg, omdat je zoveel hebt aangenomen dat je bezig bent met genezing en oplossen, en jullie doen het op de moeilijke manier. Jullie doen het door alle emoties te voelen en trauma’s opnieuw te ervaren die hun cyclus eonen geleden zijn begonnen. En hier zijn jullie, de cyclus completerend, niet alleen voor de mensheid, maar voor alle wezens.

We willen je verzekeren dat de verandering die jullie, de ontwaakte, helpt te verzekeren dat wat er gebeurt, dit alles waard zal zijn, en wij willen ook dat jullie weten dat als je eenmaal de missie daar op Aarde hebt voltooid, je in staat zult zijn om terug te keren naar andere delen van de Melkweg, waar je vrienden en zielenfamilieleden hebt. Je zult de thuiskomst kunnen ervaren die je wenst, en de eerste thuiskomst zal zijn wanneer je de verandering / missie hebt voltooit.

We zijn erg tevreden met wat we in een ieder van jullie zien en we willen dat jullie er voor voelen. Neem ons niet gewoon op ons woord. Voel voor het licht en de liefde waar je uit bestaat, en doe je best om dat perspectief vast te houden wanneer je naar de andere mensen op planeet Aarde kijkt. Verspreid de vibratie om je heen, en houd die ruimte vast voor de rest van de mensheid. Het is de enige manier om je echt tevreden te voelen tijdens de rest van je reis naar de vijfde dimensie.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met jullie te maken.’
vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl